Naam: Blue Rising Star Front Page News "Zanta"

Fokker/Eigenaar: S. van der Spek

Geboren: 05-05-2012

Hoogte: 45cm.

Gewicht: 23kg.

Kleur: Gestroomd & Wit

HD: A ED: Vrij Hart: OFAca clear

Ataxia: Vrij door Ouderdieren

MAG-test: Behaald op 15-11-2014

UV-test: Behaald op 11-04-2015

Mede-Eigenaar: D.J. Zeybrandt

Mijn grote hartedief Zanta...wat een pup! Dapper, onbevreesd, stoer maar natuurlijk ook grappig, speels en enorm knuffelig. Net als Hoopa en Pepper, komt ook zij uit het nest van Goodies Criss Cross Creation "Chinook" x Blue Rising Star Dressed for Succes "Chaydon". Met het verstrijken van de weken kon ik geen afstand meer van haar doen. Niet zozeer vanwege haar bouw, maar vooral vanwege haar heerlijk pittige en dappere karaktertje. Daarom hebben wij haar bij mede-eigenaren uitgeplaatst.

Zanta is een indrukwekkend dametje van standaard maat, in goede verhouding, met volle borst, rechte voorpoten, goede botstructuur en correcte hoekingen. Ze heeft een mooi vrouwelijk hoofd, sterk pigment en compleet gebit. Op show heeft ze dan ook prima resultaten behaald en vanaf 2015 zal zij zo nu en dan samen met Loki in de koppelklasse te bewonderen zijn. :)

Zanta's karakter is tegenwoordig heel wat milder dan in het nest. Ze is een rustige, lieve dame geworden en houdt van lekker wandelen, hardlopen, naast de fiets rennen, spelen in het water en met het flostouw (met haar vriend Loki). Ze liep bijzonder snel door haar gehoorzaamheidscursussen heen en wat deed ze het daar goed met haar vrouwtje Dénise!! Fantastisch, wat een team! Nu de HD en ED foto's zijn gemaakt, zijn zij ook gestart met behendigheid waar zij al mintens zo goed presteren samen! Net als haar zusje Hoopa, is Zanta ook op de canicross wedstrijden te vinden. Tijdens haar 1e wedstrijd werd zij, wederom samen met Dénise, direct al 2e op de 2800m en er volgden al snel meer mooie resultaten.

In 2015 heb ik besloten een nestje met Zanta te fokken in combinatie met onze reu Hinto. Eind Juni 2015 hebben we dan ook 7 prachtige pups van hen mogen verwelkomen. Hieruit zullen we waarschijnlijk 1 of mogelijk 2 knappe reuen gaan gebruiken in ons fokprogramma. Houd onze website in de gaten voor toekomstige plannen!

Wij willen Zanta's mede-eigenaren Dénise en Jelle enorm bedanken voor de goede zorgen, het fanatiek bezig zijn met Zanta op meerdere vlakken en natuurlijk ook voor de fijne samenwerking! Wij zijn heel blij met jullie enthousiasme en hulp!! En natuurlijk dankbaar dat ze nu van haar welverdiende rust mag gaan genieten en oud mag worden bij jullie! :)

Foto's gemaakt op leeftijd van 33 maanden.

Zanta's Stamboom

Zanta's Showresultaten

Zanta's Album

Zanta's Nageslacht

Zanta's Familie

Zanta's Film

X

Zanta

Zanta is een Afrikaanse naam en betekent beeldschoon meisje.