Female 2 - Blue Rising Star Custom Made

(Cucci lives in Wijchen)

Cucci's Verhaal

"CUCCI MEISJE"

Wij zijn Ronny, Wendy, Ashley, Ashanty, Donny en Amstaff reu Ringo.

We hebben een Amstaff reu van 11 jaar en we wilden er graag een Amstaff teefje bij. Na wat speuren op internet kwamen we de site Blue Rising Star tegen met daar voorop de kop van Téole. "WAUW, wat een mooie hond!" zeiden we. Snel kijken of ze puppies had en ja, die moesten nog komen! Ik pakte meteen de telefoon en begon te bellen, voicemail inspreken, berichtjes sturen, hmm dat werd stalken! Toen Sarah eindelijk oppaktte, stonden we na een lang gesprek op de lijst. Pfff en toen was het wachten en wachten wat voor moois er zou uitkomen. We wilden graag een blauwe en ja, er werden 2 blauwe teefjes geboren!!!

26 Oktober zijn we naar Sarah gereden. Een hele rit van 2,5 uur maar dat was het waard! Ahhh kei lief al die kleine puppies. Na wat puppies op schoot en foto's (ook van lieve Geisha, die vond onze dochter het leukst) reden we weer 2,5 uur terug.

Na veel gesprekken met Sarah gingen we helemaal voor Cucci meisje, mooi meisje! Ze is blauw gestroomd met witte sokken en natuurlijk haar witte staart puntje. We hebben met Sarah besproken dat we shows met haar gaan lopen en een nestje met haar willen.

24 November was het zover; we gingen Cucci ophalen! Thuis alles klaar gezet; bench, voerbakken en speeltjes.
Na weer een lange rit waren we er. Cucci nam afscheid van haar broers en zussen, haar moeder en natuurlijk van Sarah: "Nou meid, daar ga je de weide wereld in..." Cucci vond het auto rijden niet zo leuk. Ze had me een aantal keer ondergespuugd.

Waren we thuis in Wijchen aangekomen waar een grote hond en 3 blije kinderen stonden te wachten. Ringo, onze reu, begon meteen te snuffelen en te kwispelen. Cucci begon rustig rond te lopen door het huis, alles verkennen. Ze maakte ook kennis met Lano, nog een Amstaff vriendje! De eerste nacht alleen in de bench was flink janken en dat kan ze goed! We hebben haar beneden laten slapen. Na een weekje was ze eraan gewend om alleen te slapen. De krantjes voor het zindelijk maken vond ze leuker om te slopen. Het slopen van alles bleef ze erg leuk vinden, net zoals de boterhammen van de kinderen.

Het slopen ging gelukkig over. Ze vindt het geweldig om met de kinderen of alleen op de trampoline te springen.
Zwemmen vindt ze ook erg leuk en spelen met de kids en Ringo en Lano, op de bank hangen en naar buiten kijken.

Ze is een lieve, vrolijke, hele ondeugende hond!

Sarah, bedankt voor lieve Cucci meisje en al je telefoongesprekken. Het bellen is niet meer opgehouden, hahaha!

Back Next