Naam: Blue Rising Star Indian Summer "Summer"

Fokker: S. van der Spek

Geboren: 21-06-2014

Hoogte: 43cm.

Gewicht: 20kg.

Kleur: Blauw Gestroomd & Wit

HD: B ED: 0 Hart: OFA Cardiac Clear

BPH: Geslaagd

Ataxia: Vrij door Ouderdieren

Eigenaren: S. van der Spek & A. Olsson-Cedervall

Summer, onze nestkeuze uit de combinatie Geisha x Xem... Wat een dame, een echte topper met de kwaliteiten die we hoopten te bereiken met deze combinatie!!

Vrij snel was duidelijk dat we hier met een nieuwe aanwinst voor de toekomst te maken hadden. Summer werd niet alleen als enige teef van het nest geboren, ze had direct al een prachtig vierkant hoofd en lekker veel bone. Naarmate de weken verstreken bleef zij super ontwikkelen. Geweldige hoekingen zowel voor als achter, mooie voorborst, sterke toplijn, goede staartaanzet, compleet scharend gebit en bovendien een vriendelijk en leuk karakter. Deze dame konden we dan ook echt niet verkopen en gelukkig zagen onze bevriende fokkers van Exelion kennel in Zweden haar kwaliteiten ook en besloten wij een samenwerking aan te gaan. Summer is op leeftijd van 10 weken dus naar het mooie Scandinavië verhuisd, naar haar vriendinnetje Penny van ons H nest.

Summer is een lieve dame, houdt van spelen, knuffelen en slapen. Is gek op eten en is makkelijk te trainen. Zij behaalde op haar eerste show in de puppyklasse al een mooie 2e plaats met een prachtig rapport, maar nu zij in de jeugdklasse staat wordt het alleen maar beter. Begin juli, toen zij slechts net een jaar oud was, behaalde zij reeds haar eerste kampioenspunt en werd zij Best Opposite Sex. Nog twee puntjes te gaan en dan heeft deze dame de Zweedse titel in de pocket en we gaan er vanuit dat dat geen probleem zal zijn voor haar en haar co-owner/handler Amanda! :) Ook kwamen de gezondheidsuitslagen goed uit de bus en is Summer tevens geslaagd voor de BPH (gedrags) test. We kunnen niet trotser zijn en zien met haar een rooskleurige toekomst voor ons fokprogramma tegemoet!

We hebben samen met Exelion kennel een geweldige dekreu voor Summer's eerste nestje gekozen, en we kunnen wel stellen dat we enorm enthousiast zijn over dit toekomstige plan! U kunt de combinatie op onze dekkingen pagina vinden. De pups worden als alles goed gaat begin 2017 geboren!

Wij willen Amanda en Mattias hartelijk bedanken voor de goede zorgen, de inzet en de fijne samenwerking!

Foto's gemaakt op leeftijd van 12 maanden.

Summer's Stamboom

Summer's Showresultaten

Summer's Album

Summer's Familie

Summer's Film

X