Naam: Blue Rising Star Electric Shock "Spike"

Champion Producer

Fokker/Eigenaar: S. van der Spek

Geboren: 15-03-2010

Kleur: Gestroomd & Wit

Hoogte: 49 cm. Gewicht: 30,5 kg.

HD: A ED: Vrij Patella: OFA Normal

Hart: OFAca Clear Ataxia: Vrij door Ouderdieren

DNA: Certificaat aanwezig

MAG-test: Behaald op 12-10-2013

Mede-Eigenaar: R. Snijder

Ontmoet Spike; de eerst geboren zoon van Geisha x Ch. MR Beau Jangles from Gillians Home...en wat voor één!!

Spike was vanaf het moment dat zijn broertje geboren werd (hij had slechts één nestgenoot), al de meest ondeugende van de twee. Hij duwde Buddha direct met grof geweld weg van de tepel waar hij lief lag te sabbelen, om daar vervolgens zelf uitgebreid te gaan liggen drinken. Toen dacht ik al: "Dit wordt nog wat!", aangezien hij ook had kunnen kiezen uit 8 andere beschikbare tepels... En ja hoor, de weken passeerden en Spike ontwikkelde zich tot een ware terrorist, haha! Niet alleen Buddha en mama Geisha waren onveilig voor Spike, ook ik en de visite werden meer dan eens slachtoffer van Spike's tandjes! Inmiddels gebruikt hij zijn tandjes gelukkig niet meer maar is nog altijd flink aanwezig. Hij heeft een temperamentvol karakter en deinst voor niks of niemand terug, behalve dan voor zijn kleine huisgenootje, het Shih-Tzu teefje Daisy. Zij is duidelijk de baas in huis! ;)

Spike is niet alleen van karakter indrukwekkend, maar zijn looks zijn al minstens zo markant! Hij is een prachtige standaard maat reu met sterk bone, een goede toplijn, heeft harmonische hoekingen, een goed gangwerk en een goede borst. Hij heeft een mooie kop met compleet scharend gebit en pittige expressie, donker pigment en heeft een prachtige vacht en -kleur. Op leeftijd van 6 weken was hij dan ook mijn eerste keuze, en ben ik blij dat we hem hebben kunnen aanhouden voor de toekomst van ons fokprogramma. Toen ik de foto's van de pas geboren broertjes naar de mede-eigenaren had gestuurd, lieten ze mij direct weten dat zij een voorkeur voor dit gestroomde kereltje hadden, dus waren zij dol gelukkig dat hij uiteindelijk ook mijn keuze bleek te zijn! Het is wel ontzettend jammer dat Spike aan de showring nooit veel aan gevonden heeft, anders had hij het zeker ver kunnen schoppen!

Naast een geweldig karakter en uiterlijk, zijn we ook gezegend met zijn prachtige gezondheidsresultaten!! Ataxia Vrij, HD A, ED Vrij, Patella Normaal en vrij van hartafwijkingen! Spike heeft ons in combinatie met onze dame Lady het J nest gegeven, waarover we tot nu toe erg te spreken zijn! Mooie, typische en karaktervolle pups, waarvan we twee (Jingles en Loki) hebben aangehouden voor de toekomst van onze kennel. Ook is er één pup terug naar de fokker van Lady in USA gegaan, dus waarschijnlijk zal er daar ook weer voor nageslacht gezorgd worden. Wij hopen Spike in de toekomst nog eens te gebruiken dus houd bij interesse onze website in de gaten!

Mijn dank gaat uit naar de familie Snijder, voor de goede zorgen en de fijne samenwerking! :)

**Spike is beschikbaar als dekreu voor teven die het ras iets te bieden hebben.**

Foto's gemaakt op een leeftijd van 6 jaar.

Spike's Stamboom

Spike's Showresultaten

Spike's Album

Spike's Nageslacht

Spike's Familie

Spike's Film