Naam: Blue Rising Star Immortal Fantasy "Snoop"

Titels: Aarau Jugendsieger 2015, Bulgarian Champion, VDH Champion, Swiss Show Champion, Romanian Champion

Fokker/Mede-Eigenaar: S. van der Spek

Geboren: 21-06-2014

Hoogte: 48,5cm

Gewicht: 25kg

Kleur: Seal Gestroomd & Wit

HD: A ED: Vrij Hart: -

Ataxia: Vrij door Ouderdieren

DNA: Certificaat aanwezig

Eigenaar: E. Tien Mi Tiee

Ontmoet Snoop, mijn eerste keus reu uit het nest van Geisha x Xem, die nu bij Julie en Eric in Frankrijk woont. Het nadeel van fokken blijft toch wel dat je niet al je favoriete pups thuis kunt houden, maar gelukkig zijn er goede mensen waarmee we nauw samenwerken zodat sommige speciale honden zoals Snoop toch deel uit kunnen blijven maken van onze kennel.

Snoop heeft een goed geproportioneerd lichaam met mooi mannelijk hoofd, geweldige botstructuur, prima toplijn, correcte hoekingen, voldoende borst en goed gangwerk, waarmee we verwachten dat hij ook in de showring niet onopvallend zal blijven. Hij heeft al een aantal shows gelopen en doet het daar prima, zelfs al een keer BOB van de 22 ingeschreven Amstaffs op leeftijd van slechts 9 maanden oud!! We zijn blij dat we hem af en toe kunnen blijven zien op tentoonstellingen in Luxemburg en Duitsland, en daarnaast zal hij in Frankrijk, Zwitserland en wellicht nog wat andere landen te bewonderen zijn. We zijn benieuwd hoe hij daar zal presteren, maar ik heb goede moed en verwacht zeker wat leuke resultaten!

Met zijn sprekende kop en zijn leuke open karakter zal deze jonge reu heel wat harten doen smelten. Hij viel bij Julie direct in de smaak door zijn oogpatch, waar zij binnen deze bloedlijn al bijna 2 jaar naar op zoek was. Zij had mij al sinds de geboorte van onze Mi-Na (uit het vorige nest van Geisha) op de hoogte gesteld van haar wens om een reu te willen die net zo getekend was als Mi-Na, dus een witte kop met donkere oogpatch. Zelf had ik eerlijk gezegd niet verwacht dat deze tekening uit Geisha x Xem zou komen, maar voila...speciaal voor Julie kwam daar dan toch Snoop met de markering waar zij al zolang op wachtte. ;) Nu leeft hij als een God in Frankrijk met zijn 2 grote Amstaff vriendinnen Havana en Kaya. Als hij goed blijft ontwikkelen en later ook nette gezondheidsresultaten heeft, dan zullen we naar hem afreizen om in te zetten voor ons fokprogramma, maar voor nu kan hij eerst rustig ontplooien en genieten van zijn onbezorgde jeugd.

Dank aan Julie en Eric voor de goede zorgen voor Snoop, voor de inzet en voor de fijne samenwerking!

Foto's gemaakt op een leeftijd van 22 maanden.

Snoop's Stamboom

Snoop's Showresultaten

Snoop's Album

Snoop's Familie

Snoop's Film

X