Naam: Blue Rising Star Cauzin A Commotion "Roxy"

Fokker: S. van der Spek

Geboren: 29-09-2008

Hoogte: 47 cm.

Gewicht: 24 kg.

Kleur: Fawn & White

HD/ED: -

Ataxia: Vrij

MAG-test: -

Dit is Roxy, onze teef van het C nest uit Téole x Pititon's Tyson. Na veel denken en kijken en nog meer denken werd het deze dame die wij binnen onze kennel zouden houden. Laat mij haar aan u voorstellen!

Roxy heeft een mooie kop, rechte voorpoten, goede hoekingen en haar gangwerk is indrukwekkend. Ze heeft een compleet scharend gebit, sterk pigment, een goed natuurlijk oor, een mooie vacht en een prachtige uitstraling! Ze heeft een atletische doch gebalanceerde bouw en ze doet zeker niet onder aan de verwachtingen die ik als kleine pup al van haar had. Als Roxy met goed resultaat getest is zullen we in de toekomst dan ook met alle zorg een passende reu voor haar selecteren.

Roxy vindt het leuk om met andere honden te spelen en kan ook met katten goed opschieten, maar als ze een kip of ander klein wild ziet dan komt de Terriër in haar naar boven! :-) Ze houdt ook erg van eten en dan bedoel ik zo goed als alles! Zelfs sla, tomaten en fruit! Vaak gedraagt ze zich nog als een kleine pup, ze kan lomp en wild zijn. Het leven is één groot feest voor haar, ze is zo speels! Daarintegen kan ze ook heel lief en zachtaardig zijn. Helaas heeft ze wel al op een aantal plekken gewoond, maar ze heeft uiteindelijk haar bestemming gevonden bij haar grote broer Micah! Deze 2 kanjers worden verwend en bemind door Sharon en haar dochter Desteny. Bedankt voor de goede zorgen voor onze dame (die al voor aardig wat commotie gezorgd heeft)! ;)

*Helaas heeft Roxy een flinke baarmoederontsteking gekregen en moest zij gecastreerd worden. We hebben jammer genoeg geen nageslacht van haar mogen krijgen.*

Foto's gemaakt op leeftijd van 4,5 jaar.

Roxy's Stamboom

Roxy's Showresultaten

Roxy's Album

Roxy's Familie