Naam: Impreza "Reza"

Fokkers: E. Vereecken & T. van Gucht

Geboren: 11-09-2009

Kleur: Seal & Wit

Hoogte: 47,5 cm.

Gewicht: 27 kg.

HD: - ED: - Hart: Vrij

Ataxia: Vrij

MAG-test: -

Eigenaar: S. van der Spek

Mede-Eigenaar: C. Meijering

Reza is onze aanwinst uit het eerste nest van Blue Rising Star American Attitude x Daico en ze is één uit duizenden! Ze was al een enorm lieve en makkelijke pup die ontzettend van knuffelen, slapen, speeltjes en eten hield en daar is eigenlijk weinig aan veranderd! Als ze eens wat doet wat niet mag hoef je maar rustig "foei" te zeggen en ze houdt ermee op. Wat dat betreft lijkt ze enorm op haar oma Téole en tante Geisha! Op show laat Reza alles over zich heenkomen, ze ligt rustig in haar bench en bekijkt alles op haar gemak. Aan de riem komt echter een waar temperamentje naar boven! Wanneer ze andere honden ontmoet en deze te dicht in haar buurt komen laat ze graag zien dat er niet met haar te sollen valt!

Reza is een vrouwelijke en atletische teef met een mooie kop, voldoende bone, recht front, een scharend gebit, voldoende pigment en een mooie uitstraling! Ze heeft een goede will to please, al snel was ze geslaagd voor haar puppycursus en GG1 met mooie resultaten. Nu is ze bezig met VZH waar ze over een paar maanden examen voor zal doen. Als Reza ook met goed resultaat door haar MAG- en gezondheidstesten komt dan hopen we dat ze ons later wat mooi nageslacht zal geven.

Reza woont bij mijn vrienden Carola en Sieds van States of Liberty kennel. Carola traint Reza voor tentoonstellingen en brengt haar daar zelf ook uit. Bedankt voor de goede zorgen en fijne samenwerking!

*Reza is gezakt voor de MAG-test en we hebben besloten om deze test niet te herhalen dus zullen dan ook geen nestje met haar fokken.*

Foto's gemaakt op leeftijd van 22 maanden.

Reza's Stamboom

Reza's Showresultaten

Reza's Album

Reza's Familie

 

Reza

Reza is het laatste deel van de stamboomnaam van dit mooie meisje, welke Impreza is. Reza kent in meerdere landen verschillende betekenissen zoals "De Jaagster", "Zomer", "Tevredenheid", "Warmte", "Geliefd door God" en "Zonnestraal". De naam Reza is zowel vrouwelijk als mannelijk.

Impreza

Impreza heb ik als stamboomnaam voor Reza gekozen, omdat deze refereert naar het sportieve en stoere model van het Japanse automerk Subaru. De Subaru Impreza is vooral kenmerkend door zijn grote luchthapper in zijn motorkap en grote spoilers. De meest kenmerkende Subaru Impreza is de WRX STI uitvoering. Deze heeft een nog grotere luchthapper en een nog grotere spoiler. Veelal uitgevoerd in het Mica-blue met goudkleurige velgen.