Wij verwachten in 2018 weer pups!!

Kijk op onze Dekkingen pagina voor meer info!

We zoeken een geweldig permanent gastgezin voor onze reu Hinto! Het liefste binnen 35 km. van Vriescheloo.

Neem bij serieuze interesse contact met ons op voor meer informatie.

BRS-puppies groeien op in de huiskamer en worden optimaal gesocialiseerd; zowel binnen als buiten maken ze verschillende situaties mee. Ze leren onze eigen honden en visite kennen, maar ook dieren, kinderen en mensen buitenshuis. Ze wennen tevens aan een bench en halsbandje. Ze krijgen een FCI-stamboom met bijbehorende micro-chip van de Raad van Beheer, een Europees Paspoort, inentingen op basis van titerbepaling, en ontwormingen. U krijgt een koopcontract met gezondheidsgarantie (24 maanden), een puppypakket met voer, snacks, speelgoed, een halsband en informatie. De pups mogen het nest rond 8 weken verlaten. Uiteraard help ik nieuwe eigenaren en hun pup met liefde en sta te allen tijde klaar om vragen te beantwoorden; levenslange begeleiding. Export wereldwijd is mogelijk op kosten van koper.

Wij raden al onze pupkopers ten minste een puppy- en basis gehoorzaamheidscursus aan!!

>>Wij vragen een niet terugvorderbare aanbetaling als u een pup reserveert!!<<

Wij zijn vaak op zoek naar leuke, betrouwbare en serieuze gastgezinnen!!

Wij zijn een kleine kennel maar nemen het fokken uiteraard erg serieus. Wanneer wij een nest fokken, dan besteden wij alle zorg en aandacht aan het selecteren van ouderdieren en hebben wij hiermee natuurlijk een doel voor ogen. Graag zetten we de lijn van desbetreffende combinatie dus ook voort in de toekomst, zodat het voorafgaande werk over jaren nog zijn vruchten af blijft werpen. Nu zijn wij naast fokker ook een stel met beiden een baan (Bouke full-time en ikzelf buiten de nest periodes om ook part-time) en hebben een huishouden en uiteraard onze honden die de nodige aandacht en verzorging verdienen. We hebben helaas niet alle ruimte en tijd om uit elk nest een pup in huis te houden, maar omdat wij toch graag verder willen met onze fokplannen, werken we met gastgezinnen. Wij zoeken hiervoor regelmatig mensen met een stabiele leefomgeving, die bereid zijn een langere verbintenis met ons aan te gaan. Dit zijn dus zeker niet altijd collega-fokkers die in dezelfde lijnen 'werken' als wij, maar juist ook mensen die zelf géén fokplannen hebben.

Wederzijgs vertrouwen is uiteraard belangrijk. Wij kiezen de beste pup uit het nest en blijven eigenaar van deze hond maar plaatsen deze kosteloos (zonder overdrachtskosten) uit bij een gastgezin, uiteraard het liefste bij ons in de buurt. Het is de bedoeling dat de hond permant bij het gastgezin blijft wonen, onder contract. De hond zal getraind, gevoed en verzorgd worden door het gastgezin. De hond krijgt wel de voeding die wij voorschrijven en zal net als onze eigen honden getiterd en dus alleen op maat gevaccineerd worden. Wij kunnen de hond zo nu en dan ophalen voor show, testen, foto's voor de website, sport evenement etc. Uiteraard worden datum en tijd van tevoren overlegd en is het verder buiten de fok gerelateerde zaken om dus de hond van het gastgezin. Als de hond goed ontwikkelt en de testuitslagen in orde zijn, dan kunnen wij besluiten deze hond in te zetten voor ons fokprogramma. Teven zullen bij ons thuis hun nestje krijgen, reuen kunnen we ophalen voor dekkingen en erna weer bij het gastgezin thuis brengen. Stel dat een hond niet naar onze zin uitgroeit of niet goed door één van de testen komt, dan mag deze zonder extra kosten naar het gastgezin worden overgeschreven, echter wordt er dan wel in een contract vastgesteld dat er met deze hond dan dus ook niet meer mag worden gefokt.

Mocht u interesse hebben om één van onze hondjes te verzorgen, of wilt u eerst meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Soms zoeken wij ook voor een volwassen of ouder hondje een gezin. Ofwel voor een hondje die nog ingezet zal worden voor ons fokprogramma een gastgezin waarbij bovenstaande regels gelden, ofwel voor een hondje die met pensioen is en dus niet meer ingezet zal worden voor de fokkerij. In dat geval mag een hondje direct op naam van de nieuwe eigenaren worden geschreven, wel weer onder contract. Als een hondje met pensioen is dan hoeft deze niet persé bij ons in de buurt geplaatst te worden.

Wij (her)plaatsen honden alléén als de levenskwaliteit er daadwerkelijk op vooruit gaat. Denk hierbij aan meer persoonlijke aandacht, ruimte, tijd etc. Het is belangrijk dat u een goede band met een herplaatser opbouwt en dit kan in sommige gevallen de nodige inzet kosten, maar daar krijgt u dan ook zeker wat moois voor terug. Bent u bereid die inzet te bieden en wilt u zo'n ouder hondje een permanent, liefdevol thuis geven? Ook dan kunt u dus contact met ons opnemen.

We voeren onze pups:

en

Onze pups worden op 3, 5 en 7 weken ontwormd met:

en

Al onze pups luisteren naar:

en/of

Hierbij wil ik alle mensen die de Blue Rising Star hondjes voorzien van een goed thuis ontzettend bedanken!!

Klik op de foto's om naar de Puppy Pagina's van onze vorige nesten te gaan.

Nest A

Nest B

Nest C

Nest D

Nest E

Nest F

Nest G

Nest H

Nest I

Nest J

Nest K

Nest N

Our foundation dogs when they were puppies.

Geisha *** Diega *** Chinook *** Sensai *** Téole