Naam: Blue Rising Star Flirting with Fire "Pepper"

Titels: AKC Champion, CGC

Fokker: S. van der Spek

Geboren: 05-05-2012

Hoogte: 47,5cm.

Gewicht: 21kg.

Kleur: Rood & Wit

OFA Hips: Good Elbow: normal Patella: normal Dentition: normal

Hart: OFAca Clear

Ataxia: Vrij door Ouderdieren

Eigenaren: N. Nesbit & S. van der Spek

Pepper, een speciale meid die we lang vast hebben gehouden om op haar juiste baasje te wachten, wat zeker geen slechte beslissing is geweest! Toen ze 19 weken was toonde Nicole Nesbit van SkyBlue kennel in Massachusetts (USA) interesse. Deze kennel had als stammoeder CH White Rock Yukon Royal China en aangezien Pepper op haar is terug gefokt had ze al één puntje voor. Aangezien Nicole ook weg was van haar bouw, hebben we besloten dat zij haar kon nemen. Deze kleine bliksem is dus op leeftijd van 21 weken terug gevlogen naar haar roots, letterlijk!

Pepper is een atletische dame met goede rug-, poot- en snuitlengte. Haar gangwerk is geweldig, als ook haar rechte voorpoten met mooie compacte voeten en een goede volle borst. Haar flashy voorkomen en pittige expressie zijn opvallend, net als haar energieke en gedreven karakter. Duidelijk kind van haar moeder als je haar rond ziet rennen, springen en apporteren; actief en wild maar gelukkig wel de focus die nodig is om goed te kunnen presteren. Ze kan goed overweg met andere honden en ze is gek op kinderen. Pepper finishte in stijl met 4 majors op een rij en is nu AKC Kampioen! Tevens prachtige gezondheidsresultaten dus ze heeft the full package, kunnen we wel stellen. We zijn behoorlijk trots op haar!!

Nicole: "Pepper is a stunning Dutch import. I fell in love with her when she was a young puppy and after watching her grow for several months I decided she was meant to be a part of our home.  Pepper is a beautiful example of moderation and balance.  She is very smart and is alert at all times. Her temperament is rock solid, the epitome of what an AmStaff should be, and she is a natural showdog, never putting a foot out of place. Her pedigree is extremely special to us, as she is linebred on our foundation bitch, China."

In 2015 heeft Pepper haar eerste nageslacht gegeven, een prachtig nest in combinatie met W.R. Eye Of The Tiger Coca. Hij is een mooie brindle reu met een geweldige stamboom die dan ook perfect bij die van Pepper en ons fokprogramma aansluit. We hebben Juniper uit dit nest gekozen en we zijn ontzettend blij met deze prachtige meid met geweldig temperament! In 2016 is deze combinatie herhaald en Pepper is nu met pensioen.

Ik wil Nicole en haar gezin enorm bedanken voor de samenwerking en de goede zorgen voor Pepper!! :)

Foto's gemaakt op leeftijd van 20 maanden.

Pepper's Stamboom

Pepper's Showresultaten

Pepper's Album

Pepper's Nageslacht

Pepper's Familie

Pepper's Film

X