25 December 2012

Wij willen u voorstellen aan onze prachtige nieuwe aanwinst uit het nest van Geisha x Junior! Haar naam is Blue Rising Star Glory Hallelujah "Mi-Na" en zij zal ons team vanaf nu komen versterken.

Fijne Kerstdagen!!

9 December 2012

Vandaag showde ik onze jeugdreu Hot Rising Star of Timeless Pride "Muttley" op de clubmatch van de Noorder Kynologenclub in het Martiniplaza te Groningen. Muttley werd 1e met een Uitmuntend, beste reu en beste van het ras. Keurder was Dhr. T. van der Horst. Hieronder enkele punten van het rapport:

10 maanden, jeugdige reu, goed bijpassend hoofd met voldoende vlakke schedel, goed oor, donker oog, voldoende bakken, prima gebit, voldoende hoeking voor, goede achter, recht front met passend bone, goede staartaanzet, goede kleur en vachtstructuur, voor leeftijd goede gangen, prima karakter en goed temperament.

8 December 2012

Onze reu Blue Rising Star Black Label Junior "Sensai" is vandaag verhuisd naar het verre Zweden, naar zijn nieuwe eigenaresse Tina Andersson van kennel Mare Nubium en mede-eigenaar Zak Hylerstedt Stomberg. Sensai zal daar zijn showcarrière voortzetten en wij hopen nog veel van hem te mogen horen. Wij zijn zelf ook mede-eigenaar gebleven en zullen waarschijnlijk in de toekomst nog wat nageslacht van hem terug naar onze kennel halen. Wij gaan Sensai ontzettend missen, een lievere goedsul hadden wij ons niet kunnen wensen, maar weten dat hij bij Tina een heerlijk leven tegemoet gaat.

24 November 2012

Vandaag hebben we weer met een aantal honden meegedaan aan de Winner tentoonstelling in de RAI te Amsterdam. Hieronder de uitslagen:

Blue Rising Star Freedom Forever "Hoopa" werd 3e in de Puppyklasse met een VB!

Blue Rising Star Fromnt Page News "Zanta" werd 4e in de Puppyklasse met een VB!

Hot Rising Star of Timeless Pride behaalde in de Jeugdklasse een ZG!

Blue Rising Star Electric Shock werd in de Tussenklasse 4e met een ZG!

Divinity's Born This Way "Lady" werd in de Tussenklasse 4e met een ZG!

Ik wil Carola Meyering nogmaals bedanken voor de hulp bij het handlen, en Sandra Kruize en Angelika Stoelwinder voor het oefenen thuis!

13 November 2012

Met veel trots kunnen wij melden dat we een prachtig nestje hebben gekregen van Blue Rising Star Awesome Ambition "Geisha" x Scott's Benny Da Dutch Bull "Junior"!! Alle pups zijn Ataxia Vrij door ouderdieren en een aantal reutjes zijn nog beschikbaar!

Ik wil Scott Lucas (Scott's Amstaffs) en Titia & Jarno (Koshamo's) nogmaals bedanken voor het mogelijk maken van deze combinatie!!

11 November 2012

Vandaag nam de door ons gefokte teef Blue Rising Star Finishing Touch "Indy" deel aan de kampioenschaps clubmatch van de ASTCH. Ze stond met 12 puppy teven in de klasse en was ook nog eens de jongste. Geen plaatsing dit keer, maar wel een Veel Belovend en een mooi rapportje met oa de volgende punten:


6 maanden, mooie maat en bone, in aanleg prima bespiering. Vrouwelijk goed gevormd hoofd. Zeer goede ribben en rug voor leeftijd. Laat een goed gangwerk zien. Mooie vacht.

Keurder was Dhr. D. Baars.

 

 

 

Proficiat aan Indy's eigenaresse en handler Annemiek Rigters-de Bruin!!

5 November 2012

Onze Divinity's Born This Way "Lady" is vanavond met vlag en wimpel geslaagd voor haar basis gehoorzaamheids examen!! Met het super resultaat van 92 uit 100 punten mag ze nu direct doorstromen naar de behendigheid!

Niet alleen van Lady een geweldige prestatie, maar ook zeker van haar mede-eigenaren Angelika en Arjen! Ik wil hen dan ook bedanken voor de goede zorgen!

4 November 2012
Op de Int. Show Bleiswijk werd de door ons gefokte teef Blue Rising Star Finishing Touch "Indy" in de puppyklasse 3e met een Veel Belovend en een keurig rapport! Hieronder enkele punten:

Vrouwelijk totaalbeeld, 6 maanden. Goed ontwikkeld vrouwelijk gestrekt hoofd. Goede schedel en wangspieren. Goed oor, mooi donker oog, gebit scharend, passend bone. Goede hals, partij achter voldoende gehoekt.

Keurder was Mevr. I.Y. Onstenk-Schenk.

 

 

Indy stond als jongste in haar klasse en liet 3 teven achter zich, dus wij zijn extra trots op haar én op haar eigenaresse/handler Annemiek Rigters-de Bruin. Proficiat!!

31 Oktober 2012
28 Oktober 2012

Vandaag vond onze jaarlijkse kenneldag weer plaats! Omdat we nu best een aantal nesten hebben gefokt, is het wat omslachtig om voor elk nest apart een reunie te organiseren, vandaar hebben we de reunies vervangen door deze dag waar iedereen met een Blue Rising Star hondje welkom is! We hebben een fijne wandeling gemaakt in de Kaapse Bossen en ik wil alle aanwezigen dan ook hartelijk bedanken voor de gezelligheid. Hopelijk tot volgend jaar!

V.l.n.r.: Tyler, Dyna, Snowy, Bikkel, Indy, Zanta, Asha, Hoopa, Chinook, Chaydon, Nina, Reza, Micah & Roxy.

 

12 Oktober 2012

We mogen met blijdschap mededelen dat echo vandaag heeft uitgewezen dat onze Blue Rising Star Awesome Ambition "Geisha" drachtig is van Scott's Benny Da Dutch Bull "Junior"!! Pups zullen Ataxia Vrij door ouderdieren zijn en we verwachten het nest rond 16 November!

Ik wil Titia en Jarno (Koshamo's) en Scott Lucas (Scott's Amstaffs) bedanken voor het mogelijk maken van deze combinatie!

7 Oktober 2012

Vandaag weer eens een zeer geslaagde dag voor onze kennel! We hadden 5 van onze hondjes ingeschreven voor de IJsselshow te Zwolle en zij zijn allen geplaatst met een mooie uitslag en een net rapport! Keurder was Mevr. L. McCarry-Beattie.

Blue Rising Star Electric Shock "Spike" werd 4e in de Open Klasse met een Zeer Goed. Pleasing head and expression, good reach of neck, well placed shoulder but carrying some weight on it, good topline, moving soundly behind, super temperament.

Divinity's Born This Way "Lady" werd 3e in de Tussenklasse met een Zeer Goed. Very pleasing head and expression, good reach of neck, well placed shoulder, moving very soundly in both directions.

Blue Rising Star Fashion of His Love "Asha" werd 4e in de Babyklasse met een Veel Belovend. A little strong in head for age which gives her a masculine appearance, good reach of neck, well placed shoulder, moving quite soundly in both directions, excellent temperament.

Blue Rising Star Freedom Forever "Hoopa" werd 3e in de Babyklasse met een Veel Belovend. Pleasing head and expression, good reach of neck, nicely balanced outline, moving very soundly behind, super temperament and well trained!!

Blue Rising Star Front Page News "Zanta" werd 1e in de Babyklasse met een Veel Belovend én werd tevens Beste Baby van het ras!! Very feminine head and expression, good reach of neck, moving very soundly in both directions, excellent temperament, best baby bitch.

Ik wil alle mede-eigenaren en handlers enorm bedanken voor de leuke en succesvolle dag!!

6 Oktober 2012
Op het StaffordTimes evenement werd de door ons gefokte teef Blue Rising Star Finishing Touch "Indy" in de babyklasse 4e met een Veel Belovend en een keurig rapport! Hieronder enkele punten:

Mooi terrierhoofd, schaargebit, uitstekende vachtconditie, goede staartaanzet en -lengte, mooie hoekingen, goed front, goed pigment, netjes voortgebracht.

 

 

 

Wij zijn weer trots op haar én haar eigenaresse/handler Annemiek Rigters-de Bruin. Proficiat!!

2 Oktober 2012

Vandaag is de laatste pup van het nest van Chinook x Chaydon gevlogen, en dan ook heel letterlijk gevlogen aangezien zij naar SkyBlue kennel in Massachusetts te USA is gegaan. Ik wil Nicole Nesbit veel succes en plezier wensen met Blue Rising Star Flirting with Fire "Pepper" en hopelijk zal deze kleine dame aan de verwachtingen voldoen, maar we denken zeker nog veel van haar te gaan horen. Zelf zijn we mede-eigenaar gebleven om zo nog een beetje te kunnen pronken met deze topper en natuurlijk ook omdat we later wat leuke plannen hebben betreft het fokken van een nestje. Er zal dan tevens een pup terug naar onze kennel komen.

19 Augustus 2012
Op de clubmatch van de KVVP te Spijkenisse werd de teef Blue Rising Star Finishing Touch "Indy" (15 weken) als 3e geplaatst met een prachtig rapport:

3,5 mnd, prima ontwikkeld, zeer fraai vrouwelijk hoofd, fraai belijnd, uitmuntend oog en expressie. Prima lichaam, goed gehoekt, prima bespiering en 2e dij. Vlotte gang, kracht passend bij leeftijd.

 

 

 

Het was Indy's 1e show en ze stond met 4 teven van bijna een half jaar in de ring, dus wij zijn extra trots op haar én haar eigenaresse/handler Annemiek Rigters-de Bruin. Proficiat!!

22 Juli 2012

Op de Zweedse Amstaff Specialty werd onze co-own teef Blue Rising Star Chasing My Chance "Xeena" als 4e uit een groep van 10 in de Open Klasse geplaatst met een Uitmuntende kwalificatie en verdiende tevens een ereprijs (HP)!

We zijn erg trots op haar als ook op haar eigenaar/handler Caroline! Goed gedaan meiden!

17 Juni 2012

Graag willen we alvast één van onze nieuwe aanwinsten van het nest van Chinook x Chaydon bekendmaken...

Blue Rising Star Freedom Forever "Hoopa"

Hoopa zal samen met onze puppy reu Muttley op tentoonstellingen te zien zijn. Ze krijgt snel haar eigen pagina!

2 Juni 2012

Vandaag is de uitslag van de Ataxia test van onze Reza binnengekomen en deze is VRIJ!!!

6 Mei 2012

Vol trots hebben wij vannacht ons F nest van Chinook x Chaydon mogen verwelkomen! Er zijn 8 wondertjes geboren; 2 zwarte, 2 gestroomde, 2 blauwe en 2 rode. Helaas heeft 1 reutje het niet mogen halen en hebben we nog 1 reutje en 6 teefjes over. Mama Chinook en de kleintjes maken het goed! Hieronder de eerste foto's van het stel.

U kunt nog in aanmerking komen voor een teefje van dit nest. Neem voor meer info contact met mij op.

8 April 2012

2 April 2012

Met veel blijdschap kunnen we vertellen dat een echografie vandaag de dracht van onze Chinook heeft bevestigd! Rond 7 mei verwachten we dus pups uit onderstaande combinatie:

Goodies Criss Cross Creation

"Chinook"

Blue Rising Star Dressed for Succes

"Chaydon"

24 Maart 2012

Ook afgelopen jaar ben ik gevraagd om een artikel te schrijven voor de Hoflin Annual, wat ik uiteraard niet kon weigeren en weer met veel plezier geschreven heb. Het eerste artikel in de 2010 editie ging over het ontstaan van de kennel en het opstarten van het fokprogramma, het artikel in deze 2011 uitgave gaat over de tegenslagen van het fokken.

 

 

 

 

U kunt de annual bestellen als u op de foto klikt.

15 Maart 2012

Onze heren van het E nest zijn vandaag alweer 2 jaar oud geworden! Proficiat Spike, Buddha en mede-eigenaren!!

9 & 10 Maart 2012

Dit weekend hebben we onze nieuwe aanwinst Hot Rising Star of Timeless Pride "Muttley" opgehaald in Frankrijk! Het is een waanzinnig kereltje en hij heeft uiteraard ook zijn eigen pagina bij onze reuen gekregen.

Muttley zal bij Sandra, Arjen en bij zijn tante Blue Rising Star Bold and Beautiful "Noah" komen te wonen. Wij willen hen alvast weer hartelijk bedanken voor de goede zorgen en de fijne samenwerking! Tevens willen we Aurélie en Yoann van Timeless Pride kennel te Frankrijk wederom bedanken voor het mogelijk maken van deze combinatie en de goede zorgen voor Muttley en de andere pups.

4 & 6 Maart 2012

Deze dagen heeft de dekking van Goodies Criss Cross Creation x Blue Rising Star Dressed for Succes plaatsgevonden! We hopen met smart dat het gelukt is en zullen op 2 April een echo laten maken.

Een leuke bijkomstigheid is dat deze mooie reu Chaydon, zijn broer Junior en zusjes Dyna en Brandy op 4 maart ook nog eens 3 jaar zijn geworden! Gefeliciteerd kanjers van ons D nest!!!

25 Februari 2012

Bij deze stellen we graag onze nieuwe aanwinst Hot Rising Star of Timeless Pride "Muttley" aan u voor! Dit reutje komt uit de combinatie Guardians of Tower Aska x Blue Rising Star Black Label Junior en is Ataxia vrij door ouderdieren. Muttley zal in de toekomst op diverse tentoonstellingen te bewonderen zijn. We zullen hem zeer waarschijnlijk 9 maart op gaan halen.

Muttley zal bij Sandra, Arjen en bij zijn tante Blue Rising Star Bold and Beautiful "Noah" komen te wonen. Wij willen hen alvast weer hartelijk bedanken voor de goede zorgen en de fijne samenwerking! Tevens willen we Aurélie en Yoann van Timeless Pride kennel te Frankrijk wederom bedanken voor het mogelijk maken van deze combinatie en de goede zorgen voor Muttley en de andere pups.

18 Januari 2012

Met grote trots kunnen we melden dat de HD en ED resultaten van onze reu Blue Rising Star Dressed for Succes "Chaydon" weer keurig zijn! Net als zijn halfbroer en -zus Sensai en Noah heeft hij namelijk HD A met een norbergwaarde van 40! Tevens is Chaydon ED vrij en zoals eerder vermeld ook Ataxia vrij.

We kunnen nu meteen onze aankomende combinatie bekendmaken:

Kijk voor meer info op de Dekkingen pagina!
14 Januari 2012

Vannacht zijn Aska en Sensai de trotse ouders geworden van het eerste Timeless Pride nest in Frankrijk! Moeder en pups maken het prima. Het zijn 3 reuen en 1 teefje geworden. We zijn enorm blij met deze kanjers en willen de fokkers dan ook van harte feliciteren met hun nieuwe aanwinsten!

Alle pups zijn besproken, geen reservering mogelijk.

6 Januari 2012

We zijn zeer blij om te mogen vertellen dat onze reu Blue Rising Star Dressed for Succes "Chaydon" Ataxia VRIJ is! HD en ED resultaten volgen spoedig.

3 Januari 2012

Helaas is er bij bevriende fokkers een reutje teruggekomen van het nest van Djayla x Spanky. Het betreft Hummer, geboren op 07-06-2011 en Ataxia vrij door ouderdieren. Hij is in bezit van een FCI stamboom, gechipt door de Raad van Beheer en volledig ingeënt.

Neem bij interesse of voor meer informatie contact op met de fokkers: americanstafford@ziggo.nl

1 Januari 2012