31 December 2010

Impreza "Reza" is vandaag bij de hartspecalist in Roden geweest en haar hart is VRIJ bevonden van afwijkingen!

25 December 2010

Wij wensen iedereen ontzettend fijne kerstdagen vol met liefde en plezier!

De planning was dat Guardians of Tower Aska dit weekend weer door onze Blue Rising Star Black Label Junior "Sensai" gedekt zou worden, maar helaas wegens de zeer slechte weersomstandigheden in Frankrijk en België, kunnen Aska en haar eigenaren niet op een veilige manier naar Nederland komen en hebben we dus besloten de dekking nog een loopsheid uit te stellen. We verwachten dat deze dekking rond Augustus 2011 plaats zal vinden.

21 December 2010

Vandaag is onze Impreza "Reza" met vlag en wimpel geslaagd voor haar GG1 examen! We zijn ontzettend trots op haar en natuurlijk ook op haar mede-eigenaren Carola en Sieds die met haar getraind hebben om dit te bereiken!

Net als voorgaande jaren hebben we ook dit jaar meerdere winnaars van de wedstrijd, al zijn eigenlijk alle inzendingen weer winnaars natuurlijk! Voor de voorpagina heb ik gekozen voor Dyna, Noah en Vaya! Tot nieuwjaar zullen zij daar te bewonderen blijven.

20 December 2010

We hebben dit jaar weer superleuke inzendingen voor onze kerst-wedstrijd gekregen! Binnenkort zal de winnaar op de voorpagina van de website te zien zijn!

Bedankt voor jullie inzet, deelnemers!

19 December 2010

Onze kennelnaam is vandaag vijf jaar geleden bij de Raad van Beheer geregistreerd!!

18 December 2010

Vandaag is ons A-nest alweer vier jaar geworden!

Proficiat aan alle hondjes en eigenaren!

10-13 December 2010

Dit weekend ben ik naar Budapest geweest om mijn nieuwe aanwinst op te halen. Zijn naam is CH Barry's Starting Over With KS "Bubba" en met gepaste trots stel ik hem aan jullie voor!!!

Het was ondanks het slechte weer een leuk weekend en hierbij wil ik dan ook als eerst Sandra Kruize en Michèle de Koning bedanken voor hun gezelschap en goede autorijkunsten. ;) Daarnaast wil ik Kelley Platt van KS kennels bedanken, met wie ik menige tijd gesproken heb over haar gefokte trots "Bubba". Samen met haar heb ik dan ook wat mooie plannen gemaakt voor de (nabije) toekomst, dus houd onze website in de gaten!

6 December 2010

Zet je BRS-hondje zo leuk of mooi mogelijk op de foto in kerst sfeer! Alle foto's worden tegen kerst in de X-mas Corner (in de Gallery) geplaatst en de beste zal tot het nieuwe jaar verwerkt worden in ons logo op de voorpagina! Hieronder enkele voorbeelden van voorgaande jaren om eventueel wat ideeen op te doen.

De foto('s) graag onbewerkt naar ons toe mailen voor 15 december. Heel veel succes, plezier en geduld toegewenst!!! ;-)

22 November 2010

Met trots delen we u mee dat we een geschikte reu voor onze co-own teef Blue Rising Star Chasing My Chance "Xeena" hebben gevonden! Zijn naam is CH Phoenix's ICU Lookin' "Ginobili" en dekking zal rond April 2011 in Zweden plaatsvinden. Kijk bij interesse op onze Dekkingen pagina.

21 November 2010

Op de clubmatch van de Noorder Kynologenclub te Groningen hebben we het goed gedaan vandaag! Keurder was Mevr. Jansen - Van Kalshoven en onze Blue Rising Star Electric Shock "Spike" werd beste puppy reu met een Veel Belovend en versloeg de beste puppy teef dus werd daarmee Beste Puppy van het Ras! In de erering werd hij van alle 26 beste pups ook nog eens als 8e geplaatst, dus we zijn enorm trots op hem! Een aantal punten van zijn rapport:

Prima type, 8 mnd, flinke jongen, mooi hoofd, uitmuntend oor, mooie stop, donker oog, mooi schaargebit, fraaie hals, goed gevormd front, prima body, uitmuntende hoekingen, uitmuntende vacht, mooie kleur, laat al een mooi gangwerk zien.

Daarnaast is onze Impreza "Reza" beste teef geworden met een Zeer Goed, dus ook zij verdient hier een vermelding! Een aantal punten van haar rapport:

14 mnd, mooie teef, prima maat, goed gevormd hoofd, mooi gedragen oor, prima oogplaatsing, sterke snuit, schaarsgebit, prima body, voldoende gehoekt achter, goede staartaanzet, vacht van goede structuur en kleur, prima temperament.

Carola, bedankt voor het uitbrengen van Reza en Rita, bedankt voor het trainen met Spike!

20 November 2010

Vandaag is ons co-own teefje Blue Rising Star Chasing My Chance "Xeena" allereerst Beste van het Ras geworden op de tentoonstelling te Falkenberg in Zweden! Daarna ging zij door voor beste van de groep en ja, de groep wist zij ook te winnen en is dus Beste Terriër geworden!

Keurder was Mevr. S. Bengtsson.

Wij zijn wederom ontzettend trots op Xeena en haar eigenaar/handler Caroline!!!

Nog een overwinning deze dag, want onze Blue Rising Star Bold and Beautiful "Noah" is geslaagd voor haar G1 examen en wel met het op 1 na hoogst aantal punten van de groep! We zijn heel trots op haar en natuurlijk ook op haar mede-eigenaar Sandra, die altijd fanatiek met Noah bezig is!

Helaas houdt ook deze hondenschool ermee op en zullen Noah en tevens onze Goodies Criss Cross Creation "Chinook" weer verder gaan op een andere hondenschool, waarschijnlijk met GG2 of behendigheid.

7 November 2010

Onze Blue Rising Star Cauzin A Commotion "Roxy" stond vandaag als jongste teef in de Open Klasse op de Int. Dog Show te Bleiswijk. Zij werd bij de laatste 5 van de 10 geselecteerd en kreeg een Zeer Goede kwalificatie, gekeurd door Mevr. C. Kerssemeijer. Hieronder enkele punten van Roxy's rapport:

Vrouwelijk teefje van prima maat + substantie
Prima type
Voldoende stocky in lichaam
Vrouwelijk krachtig hoofd
Donker oog met alerte expressie
Goed aangezet oor, zijwaarts gedragen
Voldoende breed in front
Goede voeten
Prima ribben
Goede staart
Vlot gangwerk
Prima temperament

Ik wil wederom Roxy's mede-eigenaar Sharon bedanken voor het uitbrengen! Goed gedaan!

31 Oktober 2010

23 Oktober 2010

Ons co-own teefje Blue Rising Star Chasing My Chance "Xeena" heeft vandaag zeer succesvol de Zweedse gedragstest (MH) doorstaan! Wij zijn erg trots op haar!

Lees hier meer over de test!

Gefeliciteerd aan de eigenaren van Xeena!

10 Oktober 2010

Vandaag was het showdebuut van onze jongste kerels Blue Rising Star Electric Shock "Spike" en Blue Rising Star Eskimo Indian "Buddha". Zij streden samen in de Puppyklasse op de Ijsselshow te Zwolle onder keurder Dhr. K. Hettich (Duitsland). Spike is 2e geplaatst en Buddha 3e, beiden met een Veel Belovend en een mooi rapport! Hieronder enkele punten:

Wit/Gestroomde reu
Prima schedel met goede stop
Schaargebit
Goed in achterhand
In wezen kalm
Gangwerk voor zijn leeftijd heel goed

Wit/Gestroomde reu
Uitstekende achterhand
Prachtige schedel
Schaargebit
Correcte halslijn en droog lichaam
Keurig gangwerk


Ik wil hierbij Michèle de Koning van Kings Spirit bedanken voor het uitbrengen van Buddha!

Ook de mede-eigenaren van deze kanjers wil ik bedanken voor hun wekelijkse inzet tijdens de ringtraining! Ga zo door!

29 September 2010

Een hele fijne tweede verjaardag aan ons C-Nest gewenst!

26 September 2010

Onze co-own teef Rising Star Chasing My Chance "Xeena" heeft een Zeer Goede kwalificatie gekregen op de International Show in Eckerö, Åland (Finland) vandaag. Keurder was Mevr. H. Laine Jensen (DK).

12 September 2010

Helaas is uit echo gebleken dat onze Chinook niet drachtig is, dus zullen wij in 2011 nog een poging wagen.

 

28 Augustus 2010

Onze dame Blue Rising Star Cauzin A Commotion "Roxy" heeft vandaag een Zeer Goed met een mooi rapport in de Tussenklasse op de Internationale Show te Rotterdam behaald. Keurder was Dhr. J. Laakso (Finland).

Volledig rapport:

23 maanden
Goede lichaamslengte + volume
Goed bone, mag een beetje meer front hebben
Voldoende hoeking achter, goede hoeking voor
Uitmuntend sterk hoofd met goede schedel + bakken
Goede beet
Gangwerk wat zwak vandaag, vooral van achteren -- waarschijnlijk wegens loopsheid/hormonen

 

Ik wil Roxy's mede-eigenaar Sharon danken voor het uitbrengen! Dit was de 1e keer in de ring voor haar, goed gedaan!

16 Augustus 2010

Vandaag zijn er 9 pups van Blue Rising Star American Attitude "Laika" x "Daico" geboren; 8 reutjes en 1 teefje! Wij feliciteren Ellen en Tom, de eigenaren van beide ouders en de nieuwe wondertjes!

Alle pups zijn gereserveerd!

9 Augustus 2010

Vandaag heeft de dekking plaatsgevonden tussen onze Goodies Criss Cross Creation "Chinook" en Blue Rising Star Chasq Creek Café "Xem". Over 4 weken zullen we een echo maken om mogelijke dracht te kunnen bevestigen. Pups worden verwacht rond 12 oktober en zullen Ataxia Vrij door ouderdieren zijn.

Meer informatie vindt u op onze Dekkingen pagina.

1 Augustus 2010

Met grote trots kunnen we mededelen dat onze Goodies Criss Cross Creation "Chinook" en Blue Rising Star Chasq Creek Café "Xem" vandaag beiden succesvol geslaagd zijn voor de MAG-test met de beste karakters van de dag!

Hond - Hond

Hond - Kindfiguur

27 Juli 2010

Eén van de door ons gefokte hondjes, namelijk Blue Rising Star Dutch Design "Brandy", is vandaag vereeuwigd bij haar baasje in de vorm van een tatoeage. We vinden het resultaat super en wilden dit graag met trots delen!

 

Clyde, super dat je dit hebt laten doen!

19 Juli 2010

Vandaag heeft een echo bevestigd dat het door ons gefokte teefje Blue Rising Star American Attitude "Laika" wederom drachtig is van "Daico". Vorig jaar heeft deze combinatie al voor een aantal mooie en karaktervolle pups gezorgd (waaronder onze Impreza), dus we hopen sowieso op datzelfde resultaat. Dit nest wordt rond 20 Augustus in België verwacht. Beide ouders zijn getest op Ataxia en HD en zijn DNA gecertificeerd. De pups krijgen uiteraard ook weer een FCI stamboom, 1e vaccinatie, ontworming, Europees paspoort en puppypakket.

Er zijn reeds 5 pups van deze herhaalcombinatie gereserveerd. Als u ook interesse heeft, neem dan contact op met de eigenaren via onderstaande link:

10 Juli 2010

Blue Rising Star Chasing My Chance "Xeena" is 3e geplaatst met een Uitmuntend op de international show te Tvååker, Zweden vandaag! Keurder was Mevr. S. Jernhake. Wij feliciteren Xeena's eigenaren met de mooie resultaten die zij tot nu toe behaald hebben en danken hen hartelijk voor hun inzet! Ga zo door!

9 Juli 2010

Ons co-own teefje Blue Rising Star Chasing My Chance "Xeena" heeft het vandaag wederom super gedaan op de national show te Tvååker, Zweden! Zij heeft haar klasse weer gewonnen en is 1e geplaatst met een Uitmuntend! Ze heeft hiermee haar derde CK in de wacht gesleept. Keurder was Dhr. B. Lopez Miguel (Spanje). We zijn trots op Xeena!

Ook hebben we de HD en ED resultaten van onze reu Blue Rising Star Chasq Creek Café "Xem" ontvangen. Deze zijn HD B en ED Vrij!

3 Juli 2010

Vandaag het showdebuut van twee van onze hondjes! Goodies Criss Cross Creation "Chinook" en Blue Rising Star Chasq Creek Café "Xem" deden mee aan de Clubmatch Hoogeveen en hebben het goed gedaan! Chinook werd 2e in haar klasse met een Zeer Goed en Xem is 1e geplaatst met een Uitmuntend. Hij werd hiermee tevens Beste Reu/B.O.S., dus we mogen niet klagen! Keurder was Mevr. E. Bons - De Wever.

Ook ons co-own teefje Blue Rising Star Chasing My Chance "Xeena" heeft het weer geweldig gedaan op de national show te Borås, Zweden vandaag! Zij is 1e in haar klasse geplaatst en heeft daarmee tevens haar tweede CK in de wacht gesleept! Hierna werd ze als 4e beste teef van het ras gekozen. Keurder was Dhr. K. Lovell (Australië).

Proficiat aan Xeena's eigenaren!

2 Juli 2010

Helaas weer eens wat slecht nieuws... De enige pup van Aska x Sensai die bij de Franse kennel Timeless Pride geboren zou worden, bleek niet meer in leven te zijn. Het was een zwart wit teefje en woog 440 gram. We vinden dit enorm spijtig en wensen de fokkers en Aska zelf heel veel sterkte toe!

R.I.P.

Timeless Pride First Lady

Wel zijn we blij dat we mogen vermelden dat deze combinatie herhaald zal worden. Bij interesse kunt u contact met ons opnemen.

30 Juni 2010

Ook Blue Rising Star Eskimo Indian "Buddha" is vandaag met vlag en wimpel geslaagd voor het examen van zijn puppycursus! Hij gaat nu samen met zijn broer "Spike" verder met ringtraining.

Proficiat aan Buddha's mede-eigenaar Bianca! Heel goed gedaan!

26 Juni 2010

Vandaag een zeer geslaagde dag voor drie van onze hondjes!!!

Blue Rising Star Electric Shock "Spike" heeft met succes zijn puppycursus afgerond en heeft hiermee zijn eerste certificaat behaald! Hij zal in augustus verder gaan met de Jonge Hondencursus.

Goodies Criss Cross Creation "Chinook" en Blue Rising Star Bold and Beautiful "Noah" zijn geslaagd voor hun examen Basis Gehoorzaamheid! Chinook heeft zelfs de meeste punten van de groep weten te behalen! Beide dames zullen in augustus verder gaan met de G1 cursus.

Hierbij feliciteren wij ook de mede-eigenaren van Spike en Noah! Heel goed gedaan!

25 Juni 2010

Aangezien ons Nederlandse voetbalteam vol overtuiging door is naar de 8e finale van de Wereldkampioenschappen, heb ik een oranje supporters hoekje in onze Gallery gezet. Er zijn namelijk meerdere "oranje foto's" van de BRS-hondjes binnen gekomen en wellicht komen er nog wat bij!

20 Juni 2010

Wederom een succesvolle dag voor onze co-own teef Blue Rising Star Chasing My Chance "Xeena"! Op de International show te Jönköping, Zweden is zij als 3e in haar klasse geplaatst met een prachtig rapport! Keurder was Dhr. Torsten Himmrich. Al met al dus een geweldig weekend voor Xeena!

Proficiat aan Xeena's eigenaren!

19 Juni 2010

Een zeer succesvolle dag voor onze co-own teef Blue Rising Star Chasing My Chance "Xeena"! Op de International show te Jönköping, Zweden is zij eerst als 2e in haar klasse geplaatst en heeft zij haar eerste CK in de wacht gesleept! Vervolgens is zij van de 18 teven geselecteerd bij de laatste 8 die hebben gestreden voor beste teef van het ras! Keurder was Dhr. Harri Lehkonen (Finland). We zijn supertrots op deze prachtige dame!

Proficiat aan Xeena's eigenaren!

18 Juni 2010

Helaas hebben we, mede door de constatering van een hartruis, besloten om onze teef Rixendis Tribale California Dolls "Vaya" niet in te zetten voor ons fokprogramma. We vinden het ontzettend jammer, want we hebben erg uitgekeken naar een nestje van deze kanjer, maar het is niet anders. Ze is bij deze dus verhuisd naar onze andere gepensioneerde dames op de website.

Ik wil bij deze de mede-eigenaren van Vaya bedanken voor hun goede zorgen van afgelopen jaren! Dat er nog velen bij mogen komen!

7 Juni 2010

Vandaag heeft onze Impreza "Reza" haar puppycursus afgerond en is succesvol geslaagd voor haar examen!

zelfverzekerdheid = uitmuntend
aanmelden = uitmuntend
betasten hond = uitmuntend
loopbrug = uitmuntend

omgang baas/hond = zeer goed

gehoorzaamheid = goed
volgen aan de lijn = goed
zit-oefening = zeer goed
af-oefening = goed
hier roepen = uitmuntend
zig zag = goed

Proficiat aan haar mede-eigenaren Carola en Sieds! Heel goed gedaan! Op 15 juni gaat Reza verder met GG1!

30 Mei 2010

Ons co-own teefje Blue Rising Star Chasing My Chance "Xeena" is vandaag 3e geplaatst met een Zeer Goed op de show in Hässleholm, Zweden! Keurmeester was Dhr. P. Hjelm uit Finland. We zijn wederom trots op deze dame!

Proficiat aan Xeena's eigenaren!

28 Mei 2010

Een echo heeft vandaag uitgewezen dat Guardians of Tower Aska drachtig is van onze Blue Rising Star Black Label Junior "Sensai". We zijn enorm benieuwd naar de pups, welke rond 29 Juni worden verwacht! We houden u wederom uiteraard op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Er zijn 2 tot 4 pups gezien, dus momenteel geen reserveringen meer mogelijk. Op 21 Juni zal een röntgen gemaakt worden.

27 & 28 April 2010

Deze 2 dagen heeft onze reu Blue Rising Star Black Label Junior "Sensai" de Franse teef Guardians of Tower Aska gedekt. Aska is een prachtige dochter van onze Pacific Blue Sky Téole x Ch. Yukon's Diamond in the Ruff "Sonic". De pups worden rond 29 Juni verwacht en zullen allen Vrij zijn van Ataxia door ouderdieren. Er kunnen nog reserveringen voor een pup uit deze combinatie aangenomen worden. We kijken erg uit naar de 1e nakomelingen van dit stel en houden u uiteraard op de hoogte van alle ontwikkelingen!

We danken Aurélie en Yoann voor het mogelijk maken van deze combinatie!

24 April 2010

Vandaag is ons B-nest van Diega x Junior alweer 3 jaar geworden!!!

Hierbij feliciteren wij Diezel, Angel, Diva, Noah, Java, Seda, Kita en Sensai!

20 April 2010

De chipper van de Raad van Beheer is vandaag de pups van Geisha x Beau komen identificeren. Wij stellen u bij deze meteen voor aan onze 2 nieuwe aanwinsten, daar we besloten hebben om beide heren aan te houden!

Blue Rising Star Electric Shock

Blue Rising Star Eskimo Indian

De brindle reu "Spike" wordt bij familie Snijder geplaatst en de wit met brindle reu "Buddha" wordt bij Bianca Davids geplaatst.
Ik wil hen alvast hartelijk danken voor de samenwerking! Ik ben erg blij dat beide heren dicht in de buurt blijven wonen, zodat we hen op de voet kunnen blijven volgen. :)

18 April 2010

Vandaag is Michele van de kennel Kings Spirit langs geweest om foto's van de pups en van een aantal van m'n andere kanjers te komen maken. Ik ben erg blij met het resultaat en wil haar hierbij hartelijk bedanken!

Chinook

Noah

Sensai

Vaya

U kunt meerdere foto's zien op de persoonlijke pagina's van bovenstaande honden.

11 April 2010

Met trots delen we mee dat onze reu Sensai dit jaar een dochter van Téole x Sonic zal dekken! Haar naam is Guardians of Tower Aska en haar eigenaren zijn Aurélie en Yoann. We kijken zeer uit naar de pups van dit nest en zullen u op de hoogte houden van de ontwikkelingen omtrent deze combinatie. Beide ouders zijn Ataxia Vrij!

Stamboom

Eerste keus reu en teef zijn gereserveerd. Mocht u interesse hebben in een pup, dan kunt u contact met ons opnemen. De pups zullen in Frankrijk geboren worden en krijgen een Frans FCI stamboom, welke omgezet kan worden naar NHSB.

8 April 2010
Een zeer trieste mededeling omtrent ons co-own teefje Blue Rising Star Custom Made "Cucci". Vandaag is haar Ataxia uitslag binnen gekomen en deze is Mutated Homozygous, met andere woorden; ze is Lijder... We willen Cucci's baasjes heel erg veel sterkte wensen en hopen dat Cucci niet al te veel last zal krijgen van deze nare ziekte! Testen op Ataxia is en blijft ontzettend belangrijk! Helaas was deze test nog niet op de markt op het moment van de dekking van Cucci's ouders en pas later bleek dat beiden Drager waren. Uiteraard bieden wij als kennel Cucci's eigenaren toch een alternatief in dit geval, al kunnen we ons voorstellen dat het slechts een schrale troost is momenteel. Logischerwijze zetten we ook onze fokplannen met Cucci per direct stop.

Gelukkig ook nog een positieve uitslag en dat is die van Blue Rising Star All Time Favorite "Kenzo". Hij is namelijk Ataxia Vrij! Proficiat aan zijn eigenaren!

5 April 2010

Vandaag werd ons teefje Impreza "Reza" op de Paas-show in Leeuwarden 1e geplaatst met een Belovende kwalificatie. Keurder was Dhr. K. Brown (DK).

Ik wil Reza's mede-eigenaar Carola bedanken voor het uitbrengen!

28 Maart 2010

Op de jaarlijkse Jonge Hondendag van de A.S.T.C.H. hebben 2 van onze hondjes deelgenomen vandaag!

Impreza "Reza" is helaas niet geplaatst, maar ging met een ervaring rijker en een leuk aandenken naar huis.

Blue Rising Star Dressed for Succes "Chaydon" is in de kwartfinale 1e uit een groep van 6 geplaatst waarna hij doorging naar de halve finale waarin hij 3e geplaatst is! We zijn ontzettend trots op hem!

Ik wil mede-eigenaren Carola, Lieke en dit keer ook John Spronck van Moonlight Gamblers hartelijk danken voor het uitbrengen!

15 Maart 2010

Met gepaste trots delen we mee dat onze Geisha vandaag het leven heeft geschonken aan 2 prachtige reuen! De bevalling verliep soepel en moeder en kids maken het uitstekend!

Kijk op de Puppy pagina om deze kanjers in de gaten te houden!

4 Maart 2010

Ons D-Nest is alweer 1 jaar oud geworden vandaag! We zijn zeer trots op deze knapperds!

Chaydon

Dyna

Junior

Brandy

Felicitaties aan de vier kanjers en hun baasjes!

22 Februari 2010

Blue Rising Star Dynamite Deluxe "Dyna" heeft vandaag haar examen van de Vervolgcursus met vlag en wimpel behaald! Op 15 maart zal ze doorgaan met Basis Gehoorzaamheid! Op naar het 3e diploma dus! ;)

Proficiat aan Dyna's eigenaren, Estreja en Daan!

14 Februari 2010

Vandaag heeft Impreza "Reza" voor het eerst deelgenomen in de Baby-klasse en wel op de Clubmatch te Emmen. Ze is hier als 2e geplaatst met een Belovende kwalificatie en een mooi rapport! Reza is vandaag gekeurd door mevrouw Jansen-Van Kalshoven en uitgebracht door mede-eigenaar Carola Meijering.

Enkele punten van het rapport:

*Leuke teef van 5 mnd, goed gevormd hoofd, uitmuntend gedragen oortje, prima geplaatst oog.
*Sterke voorsnuit, al mooi schaargebit, uitmuntend lichaam en staartaanzet.
*Prima temperament.

Proficiat aan Reza's mede-eigenaren!

12 Februari 2010

Met trots delen we mee dat echografie vandaag heeft uitgewezen dat onze Geisha drachtig is van Beau!

Pups worden rond 19 maart verwacht!

15 Januari 2010

Vandaag is Blue Rising Star Awesome Ambition gedekt door Ch. MR Beau Jangles from Gillians Home!!!

We wachten in spanning de echo af en houden u op de hoogte!

12 Januari 2010

Samen met een andere Stafford-liefhebber heb ik vandaag een forum opgestart en wel het Staff Pride forum!

Klik bij interesse op de banner om je aan te melden!

10 Januari 2010

Ons co-own teefje Blue Rising Star Chasing My Chance "Xeena" werd vandaag 4e geplaats met een Uitmuntend in de Jeugdklasse op de My Dog C.A.C.I.B. tentoonstelling te Gothenburg, Zweden! Keurder was Dhr. S. Jernhake en er deden 64 Am Staffs mee.

Proficiat aan Xeena's eigenaren!

9 Junuari 2010

Ons co-own teefje Blue Rising Star Chasing My Chance "Xeena" werd vandaag 5e geplaats met een Uitmuntend in de Jeugdklasse op de My Dog C.A.C.I.B. tentoonstelling te Gothenburg, Zweden! Keurder was Dhr. B. Bliid en er deden 60 Am Staffs mee.

Proficiat aan Xeena's eigenaren!

1 Januari 2010

We willen iedereen een heel gelukkig nieuw jaar en de beste wensen voor 2010 toe wensen!