30 December 2009

Onze Geisha is vandaag loops geworden, wat betekent dat zij over een week of 2 gedekt zal worden door Ch. MR Beau Jangles from Gillians Home! Wederom een spannende afsluiting van het oude jaar!

Gelukkig
Nieuwjaar
24 December 2009
19 December 2009

Na lang wikken en wegen heb ik besloten dat er (net als vorig jaar) meerdere winnaars van de foto-wedstrijd zijn, omdat ik niet kon kiezen! De foto die vanaf nu tot het nieuwe jaar op de voorpagina staat is die van Blue Rising Star Custom Made "Cucci" en de foto die vanaf nu tot het nieuwe jaar in het logo bovenaan de website staat is van Blue Rising Star Dressed for Succes "Chaydon". Alle twee toppers van foto's als je het mij vraagt!

Proficiat aan de eigenaren!

18 December 2009

Vandaag is ons A-nest van Téole x Stitch alweer 3 jaar oud geworden! Proficiat aan alle hondjes en baasjes!!

15 December 2009

Zoals voorgaande jaren, hebben we ook dit jaar weer een Kerst Fotowedstrijd georganiseerd. De inzendingen zijn ontzettend leuk geworden en iedereen heeft zichtbaar zijn best gedaan! Het zal moeilijk worden de mooiste foto voor ons logo op de voorpagina te kiezen. Kom snel terug voor de uitslag! ;)

Alle foto's zijn in de Kersthoek van onze Gallery te bewonderen.

8 December 2009

Net als in voorgaande edities, staan onze hondjes ook aankomend jaar weer in de enige echte Stafford agenda!

Je kunt deze agenda kopen via: http://www.normajesse.nl/agenda/

28 November 2009

Vandaag was een mooie dag voor onze Blue Rising Star Dressed for Succes "Chaydon"!!
Op de Winner in de Amsterdam RAI behaalde hij een 4e plaats met een Veel Belovend en liet hierbij 3 reuen achter zich.
We zijn ontzettend trots op onze bink, vooral omdat hij er weer een net rapport bij in de wacht gesleept heeft!

Foto gemaakt door House of Ancients

8,5 mnd oud, goede maat, goede verhouding hoogte-lengte, zeer goed gestrekt hoofd met goede schedelbreedte, prima oog en volledig schaargebit, middelzwaar bone, pols zou wat sterker moeten, opperarm wat langer, krachtige hals, rechte welving over lenderen, achter goed gehoekt met goed aangehechte staart, gaat achter goed, moet voor vaster worden.

21 November 2009

We hebben onze nieuwe aanwinst "Reza" vandaag opgehaald en zijn ontzettend blij met deze lieve en mooie dame! Al haar broertjes en zusjes zijn inmiddels ook bij hun nieuwe baasjes en zijn dus niet meer te reserveren.

Ellen en Tom: Bedankt voor de goede zorgen voor Reza!!!

8 November 2009

Vandaag heeft onze Blue Rising Star Dressed for Succes "Chaydon" op de tentoonstelling te Bleiswijk een 3e plaats Veel Belovend behaald met een prachtig rapport:

Een gebalanceerde kwaliteits pup, goede kop, goede algehele constructie, beweegt goed, goede vachtstructuur, goede staartaanzet en -dracht.

Foto gemaakt door House of Ancients

5 November 2009

Met trots kunnen we u mededelen dat onze aankomende combinatie is gepland!

Ch. MR Beau Jangles from Gillians Home

Blue Rising Star Awesome Ambition

Kijk voor meer informatie op de Dekkingen pagina!

1 November 2009

Op de Clubmatch te Veendam is onze Rixendis Tribale California Dolls "Vaya" vandaag als 2e geplaatst met een Zeer Goed in de Open Klasse. Keurder was Dhr. W. Wellens.

Proficiat aan haar mede-eigenaren Marc en Sandra!

24 Oktober 2009

Vandaag hebben we de pups van Blue Rising Star American Attitude x Daico in België bezocht.

We willen u laten weten dat we zelf een mooie dame uit dit nest gekozen hebben om onze kennel te versterken!!! We hebben haar de stamboomnaam Impreza gegeven en noemen haar Reza.
4 Oktober 2009
Vandaag op de IJsselshow te Zwolle heeft onze Blue Rising Star Black Label Junior "Sensai" een Zeer Goed en een 3e plaats behaald in de Open Klasse, onder keurmeester Dhr. D. Paunovic.
29 September 2009

Ons C-nest is alweer 1 jaar oud geworden vandaag!!!

Proficiat aan alle kanjers en hun baasjes!

20 September 2009

Vandaag deed onze reu Blue Rising Star Dressed for Succes "Chaydon" mee aan het BAAS After Summer Event in België. Hij is als 2e geplaatst door Dhr. D. Casanova (Spanje) met het volgende rapport:

Goed gebalanceerde en standaard pup, goede structuur, perfecte beet, een beetje overhoekt op deze leeftijd, goede toplijn, goede staartaanzet.
15 September 2009

Blue Rising Star Dynamite Deluxe "Dyna" is vandaag voor het examen van haar Puppy-cursus geslaagd!

Proficiat aan Dyna's eigenaren Estreja en Daan!

12 September 2009
Helaas is vandaag 1 teefje van Laika x Daico overleden. Rust zacht kleine meid!

Hierbij ook de individuele foto's van de rest van de pups, waar het heel goed mee gaat.

Verdere foto's van het nest zijn te bekijken in hun album.

11 September 2009

Vandaag heeft Blue Rising Star American Attitude "Laika" (Ataxia Drager) het leven geschonken aan 10 prachtige pups! Trotse vader is "Daico" (Ataxia Vrij).

Moeder en pups maken het prima!

De 2 kerels zijn blauw en blue-fawn en de 8 dames zijn blauw, zwart en blue-fawn. Er zijn nog een aantal teefjes beschikbaar!

Mocht u interesse hebben, neem dan contact op met de eigenaren Ellen en Tom via volgende link:

29 Augustus 2009
In de Ahoy te Rotterdam heeft vandaag het showdebuut van ons jongste telg Blue Rising Star Dressed for Succes "Chaydon" plaatsgevonden. In een klasse van 7 baby reutjes werd hij helaas niet geplaatst, maar had wel een mooi rapport en een Belovend.
14 Augustus 2009

Vandaag heeft een echo uitgewezen dat Blue Rising Star American Attitude "Laika" drachtig is van "Daico"! Pups worden rond 13 September in België verwacht!!

Laika is het eerste Blue Rising Star hondje wat voor nageslacht zal zorgen! We zijn erg benieuwd naar het resultaat van deze interessante combinatie en zullen u op de hoogte houden! Proficiat Ellen en Tom!!!

26 Juli 2009

We zijn blij mee te mogen delen dat onze Blue Rising Star Awesome Ambition "Geisha" vandaag geslaagd is voor de MAG-test!

Nep hond

Nep hand

12 Juli 2009

De door ons gefokte teef Blue Rising Star American Attitude "Laika" is vandaag gedekt door "Daico".

Pupjes worden rond 13 September 2009 bij Ellen en Tom in België verwacht. Beide ouders zijn op HD en Ataxia getest. Pups krijgen een FCI stamboom van St. Hubertus, worden gechipt, gevaccineerd, ontwormd en DNA gecertificeerd. Ze groeien op in de huiskamer met hun baasjes, hun ouderdieren, een mensenkindje, visite en komen daarbij in aanraking met allerlei situaties voor een goede socialisatie. Bij interesse in een pup uit deze combinatie, neem contact op met de eigenaren door op de bovenstaande foto te klikken.

11 Juli 2009

Blue Rising Star Chasing My Chance "Xeena" stond vandaag wederom als jongste deelneemster in de Jeugdklasse van de International Show in Zweden. Ze is nogmaals als 4e geplaatst met een Zeer Goed! Keurder was Dhr. J. Sanchez Fernandez.

Foto gemaakt door Rebecka Larsson

Proficiat aan Xeena's eigenaren!

10 Juli 2009

Blue Rising Star Chasing My Chance "Xeena" stond vandaag voor het eerst én als jongste deelneemster in de Jeugdklasse van de National Show in Zweden. Ze is als 4e geplaatst met een Zeer Goed!

Keurder was Dhr. C. Gunnar Staffberg.
Proficiat aan de eigenaren!
5 Juli 2009

Nog een behaald examen en dit keer het GG-B examen door Blue Rising Star Breaking Records "Seda"!

Proficiat aan haar eigenaren Nathalie en Chris!

3 Juli 2009

Vandaag is Blue Rising Star Dutch Design "Brandy" geslaagd voor het examen van haar Puppy-cursus!

Proficiat aan Brandy's eigenaren Linda en Clyde!

14 Juni 2009

Wederom een blijde mededeling betreft Ataxia resultaten! Naast onze Guardians of Tower V.I.P. Cover Girl "Diega" is ook Ch. WhtRck Hartagold Black Label "Junior" Ataxia VRIJ. Dit houdt in dat ons gehele B nest Ataxia VRIJ is!

 

Proficiat aan de eigenaren!

11 Juni 2009

Wij zijn blij mede te kunnen delen dat onze Blue Rising Star Chasq Creek Café "Xem" Ataxia VRIJ is!

1 Juni 2009

Vandaag op de Pinkstershow te Arnhem heeft Blue Rising Star Custom Made "Cucci" in een klasse van 7 puppy-teven net geen plaatsing behaald, maar wel een Veel Belovend en een mooi rapport:

Strong puppy, nice head, would prefer darker eye, good neck, body, tail and moves ok, correct temperament.

Keurmeester was Mevr. R. Kantzou (GRC)

Proficiat aan Cucci's eigenaren!

17 Mei 2009

Op een leeftijd van 29 maanden, hebben we vandaag de 2e reunie van ons A nest (Téole x Stitch) gehouden, wederom in de Kaapse Bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Het was leuk de "pups" weer terug te zien. Helaas konden Indy, Senna en Disney dit keer niet aanwezig zijn, maar we hebben met de overige 6 honden heerlijk gewandeld. Bedankt aan alle aanwezigen voor de leuke dag!

>>><<<

Bikkel, Geisha, Kenzo, Kadisha, Snowy & Laika

(Klik op de foto voor meer foto's!)

13 Mei 2009

Een erg leuke dag vandaag! Ik heb 3 door ons gefokte dochters van Téole bezocht, allemaal wonend in Wijchen.

Allereerst Blue Rising Star Another Universe "Kadisha", hier 29 maanden oud.

Vervolgens haar nestzus Blue Rising Star Answered Prayer "Disney", tevens 29 maanden oud.

Last but not least Blue Rising Star Custom Made "Cucci", hier 7,5 maand oud.

24 April 2009

Vandaag zijn de kanjers van ons B-nest, uit de combinatie Guardians of Tower V.I.P. Cover Girl x CH WhtRck Hartagold Black Label, alweer 2 jaar geworden!

 

 

Gefeliciteerd aan alle Diega x Junior kids en baasjes!!!

21 April 2009

Vanaf vandaag zijn wij beheerder van de website stafford.start.be

Deze pagina was al een tijd niet onderhouden en graag gaan wij deze zeer spoedig up to date maken. Mocht u een website hebben betreffende het ras American Staffordshire Terriër of Staffordshire Bull Terriër, meldt u zich dan aan via stafford.start.be, zodat uw pagina makkelijk gevonden kan worden door liefhebbers en geinteresseerden.

16 April 2009

Vandaag zijn de pups gechipt door de Raad van Beheer, waardoor zij nu officieel verbonden zijn aan hun stamboomnaam! :-) Deze zijn als volgt:

Reu 1; Blue Rising Star Dressed for Succes

 

Reu 2; Blue Rising Star Denim Style

 

Teef 1; Blue Rising Star Dutch Design

Teef 2; Blue Rising Star Dynamite Deluxe

4 April 2009

Vandaag werd eerst onze Blue Rising Star Cauzin A Commotion "Roxy" 1e geplaatst in haar klasse met een Belovend op de Clubmatch te Hardenberg. Daarna is onze teef Rixendis Tribale California Dolls "Vaya" 1e geplaatst in haar klasse met een Zeer Goed en is zij vervolgens tot Beste van het ras verkozen! Keurmeester was Dhr. W. Wellens.

Proficiat aan haar mede-eigenaar Charyta!

Proficiat aan haar mede-eigenaren Marc en Sandra!

28 Maart 2009

Allereerst willen we u graag mededelen dat onze teef Blue Rising Star Bold and Beautiful "Noah" als 3e is geplaatst met de kwalificatie Uitmuntend onder keurmeester Dhr. P. Harsanyi (Hongarije) op Int. Show Luxemburg vandaag!

We zijn meer dan trots op haar en willen Sandra en Arjen ook nogmaals hartelijk feliciteren!!!

Vervolgens zijn wij blij te kunnen melden dat ons co-own teefje Blue Rising Star Chasing My Chance "Xeena" wederom Beste Baby van het ras geworden is vandaag op de show in Tvååker (Zweden). Dit al voor de 3e keer op een rij! Vervolgens is zij als 4e geplaatst in de Terriër-groep.

Proficiat Caroline en Besfort!

22 Maart 2009

Vandaag behaalde Blue Rising Star Believe It or Not "Nikita" een Zeer Goed in de Open Klasse op de Terriershow in Wijchen. Keurmeester was Dhr. T. van der Horst.

Proficiat aan de eigenaren en dank aan Lieke Verdult voor het uitbrengen!

4 Maart 2009

Diega x Yari pups zijn geboren!!!

Na een wat moeizame bevalling, een keizersnede en het treurige verlies van 3 van onze pups, kunnen we u nu met trots voorstellen aan de 4 overgebleven Blue Rising Stars!

Deze pups zijn allen gereserveerd.

1 Maart 2009

Vandaag is Blue Rising Star Chasing My Chance "Xeena", op de show in Varberg - Zweden, wederom verkozen tot Beste Baby van het ras! Dit keer is ze daarna als 4e geplaatst in de Terriër Groep!

Op de tentoonstelling in Groningen is onze Blue Rising Star Black Label Junior "Sensai" 1e geplaatst met een Uitmuntend, BRS Awesome Ambition "Geisha" 4e geplaatst met een Zeer Goed en liet hiermee 3 teven achter zich en Rixendis Tribale California Dolls "Vaya" kreeg tevens een Zeer Goed!

We zijn enorm trots op de resultaten en een hele grote pluim voor handlers S. de Vries en L. Verdult!

Monique, Dennis & Carina; bedankt voor de foto's!

28 Februari 2009

Op de show in Sätilla - Zweden, werd ons co-own teefje Blue Rising Star Chasing My Chance "Xeena" Beste Baby van het ras! Vervolgens is zij als 2e geplaatst in de Terriër Groep! Dit was haar 1e show.

We zijn reuze trots op Xeena! Proficiat aan de eigenaren!

16 Februari 2009

We willen bij deze meedelen dat Blue Rising Star Chasing My Chance "Xeena" Ataxia DRAGER is.

8 Februari 2009

Na bijna 2 jaar (21 maanden), hebben we vandaag de reunie gehad van het B-nest uit Diega x Junior. We hadden een wandelroute in de Kaapse Bossen van de Utrechtse Heuvelrug gepland, wat een zeer mooi gebied is, centraal gelegen in Nederland. Klik op de groepsfoto om meer te zien.

>>><<<

Diva, Noah, Sensai, Seda, Angel, Java & Diezel

Nikita kon er vandaag helaas niet bij zijn, maar hopelijk de volgende keer wel. ;-)

Ik wil graag iedereen bedanken die vandaag heeft meegewandeld! Het was een zeer plezierige dag.

 

1 Februari 2009

Vandaag was weer een mooie dag voor Blue Rising Star! Op de Clubmatch in Emmen werd het door ons gefokte teefje Blue Rising Star Custom Made "Cucci" 2e met een Veel Belovend in de Baby klasse. In dezelfde klasse werd Cucci's nestzus, ons zelf aangehouden teefje Blue Rising Star Cauzin A Commotion "Roxy" 1e met een Veel Belovend en behaalde tevens de titel Beste Baby van het ras! In de erering werd zij bij de laatste 10 van de 26 babies geselecteerd, dus wij zijn reuze trots op haar! Rixendis Tribale California Dolls "Vaya" behaalde een 2e plaats met de kwalificatie Zeer Goed in de Jeugd klasse.

Voor alle 3 was het de eerste keer in de showring, goed gedaan meiden!!

Ook voor Cucci's eigenaar/handler Wendy en voor Roxy's co-owner/handler Charyta was het de eerste keer, dus tevens een schouderklopje voor jullie! Bedankt!!

29 Januari 2009

We willen bij deze meedelen dat Blue Rising Star Cauzin A Commotion "Roxy" Ataxia VRIJ is!

28 Januari 2009

Vandaag is uit echografie gebleken dat onze Diega DRACHTIG is!!!

Rond 4 maart worden de pups verwacht!!

21 Januari 2009

Helaas hebben we ook weleens wat minder goed nieuws te melden. Na een mooi Ataxia Vrij en ED Vrij resultaat, hebben we van de Raad van Beheer vandaag Nikita's HD beoordeling binnen gekregen. Deze is D. Wij zullen om deze reden onze fokplannen met Nikita stopzetten. Ik streef naar een zo gezond mogelijk ras en dan dienen keuzes als deze gemaakt te worden, helaas.

Dank aan Nathalie en Eric voor de goede zorgen voor Nikita!

10 Januari 2009

De door ons gefokte reu Blue Rising Star All Time Favorite "Kenzo", is vanaf vandaag te bewonderen op de website van Dierensjop.nl!

www.dierensjop.nl

1 Januari 2009

Vandaag wederom een geslaagde dekking!