Naam: Blue Rising Star Master Piece "Maestro"

Fokker/Eigenaar: S. van der Spek

Geboren: 06-07-2016

Kleur: Rood & Wit

Hoogte: 50 cm. Gewicht: 28 kg.

HD: - ED: - Patella: -

Hart: -

Ataxia: Vrij door Ouderdieren

DNA: Certificaat aanwezig

MAG-test: 2018

Gastgezin: Gabriella Snitjer

Ontmoet deze kanjer Maestro, mijn eerste keus reu uit het nest van Mi-Na x Potter!! Aangezien wij zelf al meerdere reuen in huis hebben, wilde ik een gastgezin voor hem vinden, en het liefst natuurlijk bij ons in de buurt. We hadden hier in principe al maanden iemand voor op de lijst staan, maar die moest door omstandigheden uiteindelijk afzeggen. Vanuit het nest heeft Maestro dus eerst tijdelijk bij Souw-Gwé en Peter in Assen gewoond, zodat hij goed gesocialiseerd kon worden, ook met hun 3 kinderen. Zij hebben onze teef Raven al in huis en konden niet permanent een tweede hond erbij hebben, maar tijdelijk was zeker een goede oplossing! :) Wij hadden zelf, naast onze andere honden, ook Maestro's nestzusje Tiqua al in huis en zo kon de aandacht voor de twee pups mooi verdeeld worden. En zo konden wij ook rustig op zoek naar een nieuw geschikt gezin. Met een hele omweg heeft Maestro dan eindelijk zijn definitieve gasthuisje gevonden. Hij woont nu bij Gaby en de katten. Gaby is heel fanatiek met hem bezig, wat wij ontzettend waarderen. Heel leuk is ook dat ze maar een dorpje bij ons vandaan wonen, op nog geen 5km. afstand, en wij Maestro dus regelmatig kunnen blijven zien, ook wekelijks bij ons op de hondenschool.

Maestro is een flinke en typische reu, goed in verhouding, met mooie botstructuur, prima hoekingen, voorborst en schouderpartij. Hij heeft een correcte toplijn en staart en een schitterende kop met fraaie expressie. Hij heeft een prima gangwerk, is goed gepigmenteerd en heeft een compleet scharend gebit. Hij is momenteel lekker onstuimig en is dan ook gestart met zijn eerste gehoorzaamheidscursus. Dit is nog best een uitdaging, vooral omdat hij nooit een puppy of basis cursus heeft gedaan, maar met wat geduld en doorzettingsvermogen komt het vast helemaal goed. Ook is hij gestart met renbaan en coursing, wat hij helemaal geweldig vindt, net als het thuis oefenen met de flirtpole. Met de katten en kinderen groot en klein kan Maestro ook prima overweg. Over het algemeen is hij heel zachtaardig, en kroelen op de bank of voor de kachel liggen vindt hij heerlijk! Het is een echte hartendief. :)

Wij willen Gaby ontzettend bedanken voor haar goede zorgen voor Maestro!! Super leuk dat je zo fanatiek met hem bezig bent! Ook bedankt voor de fijne samenwerking met ons. En Souw-Gwé en Peter willen wij nogmaals bedanken voor het tijdelijk opvangen van Maestro in zijn eerste jaar!

Foto's gemaakt op leeftijd van 10 maanden.

Maestro's Stamboom

Maestro's Showresultaten

Maestro's Album

Maestro's Nageslacht

Maestro's Familie

Maestro's Film