Naam: Divinity's Born This Way "Lady"

Fokkers: Renee & Chip Kay

Geboren: 11-03-2011

Kleur: Seal & Wit

Hoogte: 47,5 cm.

Gewicht: 22 kg.

HD: A ED: Vrij Hart: Normaal

Ataxia: Vrij door Ouderdieren

MAG-test: Behaald op 16-02-2014

Eigenaar: S. van der Spek

Gastgezin: Gaby & Daniël

En hier is ze dan, onze Lady! Twee dagen voor mijn 28e verjaardag, stuurde Renee van Divinity Amstaffs (USA) mij een bericht met de vraag of ik deze leuke Lady van hen wilde hebben in ruil voor één van Lady's toekomstige puppies. Aangezien ik al eens eerder met Renee en Chip gesproken had over het gebruiken van Lady's vader in mijn fokprogramma en ook al eens op de lijst had gestaan voor een pup van Lady's moeder, heb ik dit nest vanaf de geboorte gevolgd en kon ik uiteraard geen nee zeggen. Ze past qua stamboom dan ook zo goed in ons fokprogramma dus direct kreeg ik al wat ideeën voor de toekomst... We moesten natuurlijk nog even kijken hoe alles uit zou pakken maar afijn, ik was al behoorlijk enthousiast geworden!! Lady was op dat moment 6,5 maand oud en omdat ze haar Rabiës enting nog moest krijgen, konden we haar een maand later, op 26 Oktober, van Schiphol halen.

Lady is een vrolijk en lief dametje dat een elegant en atletisch voorkomen heeft. Ze is goed gehoekt, heeft een rechte toplijn, een uitmuntend gangwerk, een goede volle borst, een correcte staartaanzet, een scharend gebit en een vrouwelijk terriër hoofd met mooi donker, rond oog. Ze heeft diverse gehoorzaamheidscursussen afgerond en heeft tevens een tijdje met veel plezier behendigheid gedaan. Momenteel rent ze vooral veel naast de fiets, wandelt ze graag in het bos en ligt ze ook graag heerlijk op de bank. In 2018 zal zij beginnen met renbaan- en coursing en zullen we zien hoe dat gaat. Waarschijnlijk is dit echt iets voor haar en zal ze hier optimaal plezier aan gaan beleven!!

Begin 2014 heeft Lady de MAG-test met goed resultaat behaald en is zij vrij bevonden van hart-, heup- en elleboog afwijkingen. Mijn lang verwachte combinatie kon dus gaan plaatsvinden en in december 2014 is een prachtig nest geboren van Lady en onze reu Spike. Met dit nest hebben we terug gefokt op de fantastische reu Gr CH Wht Rk B'Dazzled By A Knight "Joey" (CD, MX, MXJ, CGC, ROH, Versatility Gold, OFA). We zijn zeer te spreken over de pups en hebben 2 hiervan aangehouden voor de toekomst van onze kennel. Wij hopen in 2018 nog een tweede en laatste nestje met Lady te fokken, dus houd onze dekkingen pagina in de gaten als u interesse heeft.

Lady is uitgeplaatst bij Gaby & Daniël, een fijn gastgezin niet ver bij ons vandaan, en wij willen hen heel erg bedanken voor de goede zorgen voor Lady! Ook wil ik Renee en Chip bedanken voor het vertrouwen om Lady naar onze kennel te sturen! Ze is een ware aanwinst voor ons fokprogramma!!

Foto's gemaakt op leeftijd van 12 maanden.

Lady's Stamboom

Lady's Showresultaten

Lady's Album

Lady's Nageslacht

Lady's Familie

Lady's Film

Lady

De fokkers hebben Lady naar de Amerikaanse zangeres Lady Gaga vernoemd. Lady Gaga's echte naam is Stefani Joanne Angelina Germanotta en ze heeft haar artiestennaam ontleend aan het nummer 'Radio Ga Ga' van de Britse rockgroep Queen. Ze schrijft haar eigen teksten en ontwerpt haar eigen kleding en videoclips. Lady Gaga ziet zichzelf als een levend kunstwerk. Haar artistieke kledingstijl is volgens haar een eerbetoon aan de kunstenaar Andy Warhol. Door haar extravagante look wordt ze wel eens vergeleken met new wave-acts uit de jaren 1980. In februari 2010 werd ze tijdens de Shockwaves NME Awards zowel tot best geklede als slechtst geklede artiest gekozen. Op haar linkerbovenbeen heeft ze de naam van haar album "Born this Way" laten tatoeëren.

Born This Way

Born This Way is de titel van het derde studioalbum van Lady Gaga, uitgebracht op 23 mei 2011. De standaardeditie bevat veertien nummers terwijl de speciale editie bestaat uit zeventien nieuwe nummers op de eerste schijf en vijf remixes op de andere. Het titelnummer was ook de eerste single van dit album; het kwam uit op 11 februari 2011. Tijdens de 2010 MTV Video Music Awards won Gaga o.a. de prijs Video of the Year met Bad Romance. Ze vertelde dat ze had beloofd dat ze de naam van haar album bekend zou maken als ze deze award won: "It's called Born This Way" zei Gaga en ze zong een stuk van de titeltrack: "I'm beautiful in my way, 'cause God makes no mistakes, I'm on the right track baby, I was Born This Way".