Naam: Blue Rising Star Kind Of Magic "Kiara"

Fokker/Eigenaar: S. van der Spek

Geboren: 24-06-2015

Kleur: Zwart & Wit

Hoogte: 45cm

Gewicht: 21kg

HD: - ED: - Patella: -

OFA Cardiac: -

Ataxia: Vrij door Ouderdieren

MAG-test: -

Mede-Eigenaar: J. van der Wetering

Ik stel u voor aan Kiara!! Een leuke zwarte teef uit ons nest van Zanta x Hinto, die er voor mij als kleine pup al snel uit het nest sprong vanwege haar kop en uitstraling. Daarbij had ze een flinke borst en stevig bone, waardoor ze ook net even wat meer opviel. Ondanks dat zij eigenlijk bij andere mensen zou komen te wonen, hebben we gelukkig nog wat kunnen schuiven en wisselen zodat Kiara toch onderdeel van onze kennel kon blijven. Zij woont nu dan ook bij een gastgezin in Drenthe.

Kiara is een standaard maat teefje, redelijk compact, goed in verhouding, met voldoende hoekingen, mooi bone, goede rechte voorpoten met mooie voetjes, een leuk vrouwelijk hoofd en bovendien een prachtig glanzende vacht. Zij lijkt kwa uitstraling met haar amandelvormige ogen veel op haar moeder Zanta, en we zijn erg benieuwd hoe Kiara zich nog verder zal ontwikkelen de komende tijd. Onze handler Dénise traint Kiara voor show en brengt haar daar zo nu en dan uit. Zij zijn weer een goed team samen!

Kiara was samen met Janny al vlot begonnen met de puppycursus en dit ging hen, ondanks wat eigenwijze puppy streken, goed af. Inmiddels is ze ook alweer met vlag en wimpel geslaagd voor de basis gehoorzaamheid op de KC en heeft daarna op een andere hondenschool nog een 3e vervolgcursus afgerond! Ze is over het algemeen een makkelijk en vriendelijk meisje dat houdt van knuffelen en spelen, en ze kan het goed vinden met de (klein)kindjes die over de vloer komen. Ze blijft natuurlijk wel een Amstaff met zeker in de pubertijd af en toe een eigen willetje, maar dat hoort erbij. ;) Mocht zij goed ontwikkelen dan zal ik haar in de toekomst laten testen en een eenmalig nest met haar fokken.

Wij willen Janny, Jan, Dénise en Jelle dan ook hartelijk danken voor de fijne samenwerking, en natuurlijk voor de goede zorgen en training van Kiara! TOP!!

Pictures made @ an age of 8 months.

Kiara's Stamboom

Kiara's Showresultaten

Kiara's Album

Kiara's Nageslacht

Kiara's Familie

Kiara's Film

 

 

Kiara

Dénise heeft deze mooie naam gegeven aan Kiara omdat haar twee eerste honden in Zweden (Flatcoated retrievers), Simba en Nala heetten. Deze leeuw en leeuwin uit de film The Lion King kregen samen een dochter die Kiara heette, wat ook nog eens 'black-haired one' en ook wel 'dark' betekent. Perfect dus voor deze mooie zwarte dame! :)

Kiara - Daughter of Simba and Nala. Shortly after her birth Kiara was presented in a magnificent and joyous ceremony to the animals gathered at Pride Rock as their future queen and ruler. Kiara is a perfect blend of her parents, Simba and Nala, in both physical appearance and personality attributes. Kiara inherited their curiosity and ran with it, quite literally, by running away from Pride Rock numerous times. On one such occasion she met the Outlander cub Kovu and befriended him but they were soon torn apart by their grudge-holding parents. Raised apart, they were later reunited, fell in love, and subsequently helped to reunite the divided prides.