Naam: Blue Rising Star Dressed for Succes "Chaydon"

Champion producer

Fokker/Eigenaar: S. van der Spek

Geboren: 04-03-2009

Kleur: Zwart & Wit

Hoogte: 50 cm.

Gewicht: 34 kg.

HD: A ED: Vrij

Ataxia: Vrij

MAG-test: Behaald op 26-06-2011

Mede-Eigenaar: M. Veldthuis

Chaydon is mijn eerste keus reu van het D nest (Diega x Ch. Pretty Boy Yari from Gillians Home) en zeker niet met spijt!

Chaydon is een zwart witte, goed gebalanseerde reu met sterke botstructuur, goede toplijn, zeer goede hoekingen, krachtige nek, mooi gangwerk, een prachtige sterke kop, goede pigmentatie, een compleet (krap) scharend gebit en een perfect natuurlijk oor. Hij is solide doch gracieus, precies zoals een Am Staff hoort te zijn in mijn ogen!

Chaydon heeft een leuk karakter; nog best een pup in doen en laten! Hij houdt van knuffelen, slapen, spelen met de vrouwtjes, een ritje met de auto, af en toe eens wat zwemmen en natuurlijk lekker sprintjes trekken in de natuur! Hij kan zichzelf ook prima vermaken met zijn speelgoed, knagen aan een bot of gewoon rondkijken wat er allemaal om hem heen gebeurt, hij vindt het allemaal prima. Chaydon kan een echte clown zijn en maakt mensen vaak aan het lachen. Zo heeft hij als kleine pup mijn volwassen honden geleerd hoe je door het raam van binnen naar buiten en weer terug kunt klimmen! LOL Tegenwoordig klimt hij liever op het grote speeltoestel van zijn vriendje Niels, zo de trap op en bovenaan de glijbaan op de uitkijk staan! Of stoer op de motorkap van de pick-up zitten, dat is toch ook een prima plekje? Chaydon gaat graag mee naar de camping, daar gedraagt hij zich dan ook keurig en laat aan alle vakantiegangers zien wat voor een leuk ras de Am Staff eigenlijk wel is en zo hoort het natuurlijk ook! :)

Chaydon leidt een gelukkig leven bij Michel, Yvet en hun zoontje Niels. Ik wil hen graag bedanken voor de goede zorgen voor deze kanjer en natuurlijk ook voor de samenwerking met mij!

Foto's gemaakt op een leeftijd van 27 maanden.

Chaydon's Stamboom

Chaydon's Showresultaten

Chaydon's Album

Chaydon's Nageslacht

Chaydon's Familie

Chaydon's Film