Naam: Glowing Rising Star Of GM "Boy"

Fokkers: C. Popa & B. Lenaers

Geboren: 05-12-2015

Hoogte: 48cm. Gewicht: -

Kleur: Zwart & Wit

HD: - ED: -Patella: -

Hart: -

Ataxia: Vrij door Ouderdieren (certificaat volgt)

DNA: Certificaat volgt

MAG-test: -

Eigenaar: S. van der Spek

Gastgezin: J. Rosendaal & G. Salemink

Ontmoet Boy, onze prachtige nieuwe aanwinst die wij, net als onze Pirate, bij Golden Moonshine kennel hebben gekocht. In januari 2016 zijn we Boy bij de fokker op gaan halen, en wat een prachtig, lief ventje is het toch!! En wat een schitterend stamboom heeft hij; een stamboom die we niet konden laten schieten!! We hadden, toen mijn interesse in dit nest gewekt was, nog de luxe keuze uit een stuk of 5 reutjes. Er vielen er voor mij persoonlijk een paar af, maar toen bleven er toch nog 3 over waar ik interesse in bleef houden. Na een paar weken foto's bekijken en plus- en minpunten afwegen, werd op leeftijd van 7,5 week mijn keuze duidelijk. Boy zou het worden!

Boy is een standaard maat zwart-witte reu, is goed in verhouding, heeft mooi bone, goede been- en halslengte, correcte toplijn, prima hoekingen en heeft bovendien een dijk van een hoofd! Tot nu toe heeft hij alleen aan een fun show deelgenomen, maar we hopen hem in de toekomst nog eens op een officiele show uit te brengen. Hij is het zeker waard! Als hij goed blijft ontwikkelen dan zullen we hem eind 2017/begin 2018 op erfelijke afwijkingen laten testen.

Boy is kalm van karakter, ligt graag op de bank tv te kijken of te slapen, maar is ook wel een clown, zoals het een echte Amstaff betaamt. Hij is gek op water en zwemmen, een echte waterrat!! En hij speelde graag met zijn grote vriendin Sasja, toen zij nog leefde. Zij was ook een Amstaff maar dan een dame op leeftijd die al bij Joyce en George in Didam woonde. Daar hebben wij Boy namelijk uitgeplaatst. Wel verder bij ons vandaan dan de bedoeling was, maar omdat Joyce zelf al wat ervaring met het ras had (zij heeft meerdere Amstaffs gehad en in 2009 ook eens een nestje pups gefokt), hebben we toch de knoop doorgehakt om Boy bij hen te brengen. Joyce traint Boy dan ook op de gehoorzaamheid. Elke zaterdag staan zij samen op het trainingsveld. Eerst was dat nog puppy cursus maar op leeftijd van 16 weken mocht Boy door naar de A. Daar was hij de jongste maar deed het eigenlijk het beste van de groep! Hij is erg leergierig, en luistert niet alleen op school maar ook thuis super.

We willen Joyce en George bedanken voor de goede zorgen voor Boy!

Foto's gemaakt op een leeftijd van 10 maanden.

Boy's Stamboom

Boy's Showresultaten

Boy's Album

Boy's Familie

Boy's Film

X