Naam: Blue Rising Star Legacy Forever "Bisou"

Fokker/Eigenaar: S. van der Spek

Geboren: 25-06-2015

Kleur: Gestroomd & Wit

Hoogte: 46cm.

Gewicht: 21kg.

HD: 2018 ED: 2018 Patella: 2018

Hart: 2018

Ataxia: Vrij door Ouderdieren

MAG-test: planning 2018

Mede-Eigenaar: L. Verbeek-Van der Heide

Wat een spetter, onze nieuwe aanwinst Bisou!! Dochter van Hoopa x Muttley en onze hoop voor de toekomst. Een prachtige stamboom die terug gaat naar onze beide stammoeders, Diega en Téole, en naar CH Yukon's Diamond In The Ruff.

Bisou is een prachtig gebalanceerd teefje van prima formaat. Ze heeft uitmuntende hoekingen, mooi bone, rechte voorpoten met goede voetjes, prima toplijn en voorborst, correcte staartaanzet, een mooi vrouwelijk hoofd, goede expressie, sterk pigment, correct natuurlijk oor, compleet scharend gebit en bovenal heeft zij een schitterend gangwerk waar je niet omheen kan. Daarnaast een mooie vacht en kleur, wat het plaatje helemaal af maakt. Ze heeft op de paar shows waar ze heeft deelgenomen al erg goed gepresteerd en kreeg steeds lovende commentaren. Met wat meer training en deelnames zou zij het wel eens heel ver kunnen gaan schoppen.

Bisou lijkt veel op haar moeder en dan bedoel ik niet alleen qua uiterlijk... Ze heeft net als mams een lekker pittig karaktertje en laat zich de kaas niet van het brood eten. Ze daagt haar huisgenoot Bayco graag uit en hij had al snel weinig meer over haar te zeggen. Bisou heeft een puppycursus afgerond en ze is een leergierige dame die het leuk vindt om wat voor de baas te doen. Wij hopen dan ook dat ze in de toekomst nog meer cursussen af zal ronden. Binnenkort zal zij ook vaker mee gaan naar de renbaan om te trainen en wie weet gaat ze dat ook wel helemaal leuk vinden! Als zij in 2017/2018 goed door de testen heen komt, zijn wij van plan een nest met haar te fokken. Houd onze website in de gaten voor updates over Bisou! ;)

Bisou leidt een heerlijk leven bij onze co-own reu Bayco van het I nest.
Wij willen hun co-owners Louise en Richard dan ook bedanken voor de goede zorgen en voor de fijne samenwerking!

Pictures made @ an age of 15 months.

Bisou's Stamboom

Bisou's Showresultaten

Bisou's Album

Bisou's Nageslacht

Bisou's Familie

Bisou's Film

 

 

Bisou

De naam Bisou betekent 'kus' of 'zoen' in het Frans. Wij vonden het erg leuk dat de co-owners deze Franse naam hebben gekozen aangezien Bisou is terug gefokt op onze stammoeders Diega en Téole die beide uit Frankrijk komen. :) Verder doet ze als kleine meid haar naam al voldoende eer aan, aangezien ze gek is op kusjes uitdelen, haha!

Legacy Forever

Bisou lijkt veel op haar moeder Hoopa. Niet alleen kwa uiterlijk maar ook zeker kwa karakter! Aangezien Hoopa op stamboom Freedom Forever heet, vond ik het leuk om een naam te bedenken die daarnaar refereert en zo werd het Legacy Forever. :)